Με χατ τρικ του Φλίγκου 4-1 ο Αλμυρός τον Οπούντιο

Είχε θέληση, είχε πάθος, είχε από τον Μάιο του 2012 να εμφανιστεί σε Εθνική κατηγορία, πάνω απ΄ όλα, όμως, είχε τον Κώστα Φλίγκο και στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, ο Γ.Σ. Αλμυρού νίκησε τον Οπούντιο Μαρτίνου με σκορ 4-1.

Ο Λάκης Μπακάλης ξεκίνησε με σύστημα 4-4-2 τον Γυμναστικό, με τον Σταυράκη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Αλεξανδρή και αριστερά τον Μπαρούτα. Στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Στουρνάρας και Κυριάκος, με αμυντικό χαφ τον Σαββίδη.
Νάκας και Κωτσιαρίδης στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον Κιπτίου σε ρόλο οργανωτή και τους Κοντοβά και Φλίγκο επιθετικό δίδυμο.
Ο Γυμναστικός μπήκε αποφασισμένος να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, πίεσε ψηλά και στο 12΄ τα κατάφερε με τον Κώστα Φλίγκο, όταν ο Κιπτίου έδωσε στον Κοντοβά, εκείνος έβγαλε ωραία την σέντρα και ο έμπειρος φορ με γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!
Κι ενώ ο Γυμναστικός πίεζε και μάλιστα στο 16΄ λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματά του και πάλι με τον Φλίγκο, ήρθε η ψυχρολουσία αφού κόντρα στην ροή του παιχνιδιού ο Οπούντιος ισοφάρισε…
Ήταν ο Τσόφλιας που πάγωσε τον Αλμυρό, όταν μετά από σέντρα του Αγγελόπουλου στο 38΄ με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σταυράκη.
Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη όμως πείσμωσαν και πέρασαν σε μία αντεπίθεση διαρκείας, αφού η συνέχεια ήταν καταιγιστική.
Στο 44΄ ο Κοντοβάς από αριστερά έδωσε ωραία στον Νάκα και εκείνος σέντραρε στον Φλίγκο, που με σουτ πέτυχε το 2-1.
Το β΄ μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε και το πρώτο, με γκολ του Φλίγκου δηλαδή…
Ήταν ο Νάκας που στο 53΄ έβγαλε την σέντρα στον Φλίγκο, ο οποίος σε κενή εστία πέτυχε το 3-1, κάνοντας έτσι το πρώτο χατ -τρικ της χρονιάς!
Ο Γυμναστικός συνέχισε να παίζει ποδόσφαιρο κατοχής και στο 77΄ ήταν η σειρά του Στέλιου Νάκα να χριστεί σκόρερ, μετά από σέντρα του Κιπτίου.
Το τελικό 4-1 σκόρπισε χαρά κι ενθουσιασμό στον κόσμο του Αλμυρού, όμως ήταν μόνο η αρχή…
Η συνέχεια θέλει την ομάδα του Λάκη Μπακάλη να ταξιδεύει την Κυριακή στο Βελούχι, θέλοντας να διπλασιάσει τις νίκες του.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Αλεξανδρής (69΄ Τσιάτσιος), Μπαρούτας, Στουρνάρας, Κυριάκος, Σαββίδης, Νάκας (79΄ Βούλγαρης), Κωτσιαρίδης (46΄Καψιώτης), Κιπτίου, Φλίγκος, Κοντοβάς (61΄ Θωμαΐδης).

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ: Μπασινάς, Ζάχαρης (37΄ Παπανικολάου), Νικολόπουλος, Κοκαβέσης (79΄ Μπράχο), Αδαμίδης, Αγγελόπουλος (65΄ Χρυσαφόπουλος), Τομόρι, Νούλας, Κολλάς, Τσόφλιος, Πρέντι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις