Β. Μπρισίμης: Ικανοποιημένος από την προσπάθεια

Ο προπονητής του Διγενή Νεοχωρίου, Βαγγέλης Μπρισίμης, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακού δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του, ωστόσο, παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια, βάσει της εικόνας του παιχνιδιού. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Διγενή:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου για την φιλοξενία και θα ανταποδώσουμε στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου. Όσον αφορά το παιχνίδι, είχαμε φτιάξει ένα αγωνιστικό πλάνο – κατά τη διάρκεια της εβδομάδας – με αμυντικούς προσανατολισμούς. Προσέξαμε την αμυντική μας λειτουργία, χωρίς να παραμελήσουμε την επίθεση. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια από τις πιο ισχυρές ομάδες του ομίλου και θέλαμε πρώτα απ’ όλα να διαφυλάξουμε τα μετόπισθεν.
Ο Ολυμπιακός μπήκε με ορμή στο παιχνίδι, πήρε αρκετά μέτρα στο γήπεδο, πράγμα που θέλαμε να αποφύγουμε, αλλά δεν μπορούσαμε. Δημιούργησε ορισμένες φάσεις, ωστόσο, καταφέραμε να ανταποκριθούμε. Η αλήθεια είναι, ότι είχαμε και λίγη τύχη σε ορισμένες περιπτώσεις.
Μετά το πρώτο 20λεπτο δείξαμε και εμείς κάποια στοιχεία, όσον αφορά την κατοχή της μπάλας, είχαμε καλύτερη κυκλοφορία, προσπαθήσαμε να «χτίσουμε» κάποιες επιθέσεις, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου απειλητικοί. Είναι ένα κομμάτι στο οποίο θα πρέπει να εστιάσουμε. Μεσολαβεί ένα διάστημα 15 ημερών, λόγω του ρεπό, που μας δίνεται η ευκαιρία να δουλέψουμε σε συγκεκριμένα πράγματα.
Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου είπαμε στα αποδυτήρια πως θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας, γιατί περιμέναμε ακόμη μεγαλύτερη πίεση από τον Ολυμπιακό ή περισσότερο ρίσκο από τον αντίπαλο. Αν γινόταν να βρίσκαμε κάποιους κενούς χώρους που θα άφηνε ο αντίπαλος. Μέχρι το 65′ ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα, όμως μέσα σ’ ένα τρίλεπτο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και δεχθήκαμε δύο τέρματα.
Στη συνέχεια, από τη στιγμή που μείναμε πίσω στο σκορ, αλλάξαμε τον σχηματισμό μας και προσπαθήσαμε και εμείς να γίνουμε πιο απειλητικοί. Μειώσαμε το σκορ σε 2-1 και ήρθε και μία φάση στο τέλος, που θα μπορούσαμε να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας.
Σύμφωνα, πάντως, με τη γενική εικόνα του παιχνιδιού, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, γιατί ο Ολυμπιακός πέρα από τα δύο γκολ είχε και αρκετές ευκαιρίες. Είμαι, ωστόσο, ευχαριστημένος από την ενέργεια που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές μου, τη διάθεση που έδειξαν και την αγωνιστικότητα που είχαν.
Θα δουλέψουμε και στο επόμενο παιχνίδι που είναι και πάλι με ομάδα του νομού Μαγνησίας (σ.σ. με Γ.Σ. Αλμυρού) να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να πάρουμε και το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις