Χωρίς ρυθμό, χωρίς γκολ… χωρίς νικητή, το Διαγόρας- Πύρασος

Ισόπαλο χωρίς τέρμα έληξε το παιχνίδι που έγινε στο Στεφανοβίκειο, μεταξύ του τοπικού Διαγόρα και του Πυράσου. Η εικόνα της αναμέτρησης ήταν παρόμοια με την αντίστοιχη που είχε προηγηθεί για το θεσμό του Κυπέλλου, μεταξύ των δύο ομάδων…

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν “κλειστό¨, με λίγες φάσεις κι ως εκ τούτου θα κρίνονταν στις λεπτομέρειες. Επίσης τα πολλά σφυρίγματα εμπόδισαν στις δύο ομάδες να πάρουν ρυθμό, εννοώ σίγουρα το δικό τους ρόλο έπαιξαν και οι αποβολές, μια για κάθε ομάδα. Από το 40′ ο Πύρασος έπαιζε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Γ. Τσάμη, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 70′ όταν ο Τρελλόπουλος που είχε περάσει στο απιχνίδι δέκα λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή, αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα για φάουλ που έκανε κοντά στο χώρο του κέντρου και προς την πλευρά που αμυνόταν η δική του ομάδα.
Από κει και πέρα, σε ότι έχει να κάνει με την εικόνα του αγώνα, υπήρξαν κάποιες ελάχιστες ευκαιρίες, στις οποίες θα μπορούσε να μπει κάποιο τέρμα, είτε στο διάστημα που ήταν καλύτεροι οι γηπεδούχοι, είτε σε κάποιες καλές στιγμές που είχε ομάδα του Πυράσου. Όμως από τη στιγμή που δεν έγινε αυτό, μοιραία οι δύο ομάδες έμειναν στη “λευκή” ισοπαλία
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Βουραζέρης, Δημητριάδης, Ν. Βουραζέρης (87′ Καλλιακούδας), Πρασσάς, Κ. Καραπλιάγκος (60′ Τρελόπουλος), Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Καπούλας (76′ Μαυρίδης), Πάσχος, Καραμανλής, Γάρος (77′ Ακριβούσης)
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Γ. Τσάμης, Γιοβάνης, Μαγιόγλου, Τσορμπαντζής, Φούκης (90′ Στεργίου), Μπασδάνης, Ίμπρα, Σιώμος, Ζαχαράκης, Δαμάσκος (77 ́ Κατής- 79′ Δ. Τσάμης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις