Οι δηλώσεις μετά την αναμέτρηση Ολυμπιακός Β.- Διγενής Ν. (Video)

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακολουθήστε τις δηλώσεις που έγιναν μετά την αναμέτρηση Ολυμπιακού Βόλου- Διγενή Νεοχωρίου, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, από το οποίο προέκυψαν νικητές οι γηπεδούχοι, με σκορ 2-1. Από την πλευρά του ο προπονητής των φιλοξενούμενων Ευάγγελος Μπρισίμης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του, ενώ χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα…

Αμέσως μετά ο Μιχάλης Ζιώγας, αναφέρθηκε στο άγχος που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και στο γεγονός πως οι παίκτες του θα πρέπει να μάθουν να ζουν με την πίεση. Επίσης τόνισε πως θα πρέπει να μάθουν κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές του να αντιληφθούν πώς είναι το να αγωνίζεσαι στον Ολυμπιακό Βόλου.
Σε αντίστοιχο κλίμα και οι δηλώσεις των δύο ποδοσφαιριστών, που εκπροσώπησαν τους συμπαίκτες τους, κάνοντας ανάλυση του παιχνιδιού. Ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος για την ομάδα του Νεοχωρίου και Δήμος Κόκας για τον Ολυμπιακό Βόλου, οποίος πέτυχε και το πρώτο γκολ για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις