Πέρασε από το Βελεστίνο ο ΝΠΣ Βόλος

«Δύο στα δύο» για τον ΝΠΣ Βόλος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τους «κυανέρυθρους» να φεύγουν με το «διπλό» από το Βελεστίνο, επικρατώντας με 3-2 του Ρήγα Φεραίου. Οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» για τη διαιτησία του Βουρνέλη από την ΕΠΣ Μακεδονίας, καθώς διαμαρτύρονται έντονα για το πέναλτι που σφύριξε εις βάρος του Ρήγα στο 27′ (θεωρούν ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής), με το οποίο ο ΝΠΣ Βόλος ισοφάρισε σε 1-1.

Επίσης, στο δεύτερο τέρμα που πέτυχε ο Ντεντάκης οι άνθρωποι του Ρήγα υποστηρίζουν πως ο παίκτης του ΝΠΣ Βόλου χρησιμοποίησε το χέρι του, δίχως όμως αυτό να είναι ξεκάθαρο.
Μόλις στο 1ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με προβολή του Καμπαγιέρο, ενώ στο 6′ ο Ρήγας έχασε καλή ευκαιρία με τον Παπακώστα, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Πατσιογεώργος. Το σκορ άνοιξε στο 10′ ο Μπόρας με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 12′ ο Παπαγιάννης με φοβερή απόκρουση κράτησε το 1-0 υπέρ της ομάδας του, λέγοντας «όχι» σε κεφαλιά του Ηλιόπουλου.
Η ισοφάρισε για τον ΝΠΣ Βόλος ήρθε στο 28′ με χτύπημα πέναλτι του Πίτου Γκαρσία, το οποίο κέρδισε ο Καμπαγιέρο.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν με 1-2 με γκολ του Ντεντάκη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πίτου Γκαρσία, ενώ στο 68′ ο Μάντζης με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Ηλιόπουλου, ανέβασε σε 1-3 τον δείκτη του σκορ. Μάλιστα στο 76′ ο Πέντα με φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, με τον ΝΠΣ Βόλος να χάνει ευκαιρία να σημειώσει και τέταρτο τέρμα.
Η μείωση του σκορ για τον Ρήγα (2-3) ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με προβολή του Τζέκα μέσα από την περιοχή.
Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας).
Βοηθοί: Φράγιος, Ντάβελας (Μακεδονίας).
Κίτρινες: Σπαθής, Αλεξίου, Μπόρας, Ντόσης, Ηλιόπουλος, Ντεντάκης.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Σπαθής, Καρλιάμπας, Αλεξίου, Παπακώστας (64′ Χατζησταμάτης), Μπόρας (72′ Καναβός), Τζέκα, Τσιώλης (46′ λ.τρ. Τσελεπής), Γεωργατζής (84′ Λάμπρου).
Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΣ: Πατσιογιώργος, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Τζελίδης (58′ Ηλιάδης), Πιαστόπουλος (66′ Μελισσόπουλος), Πέντα (80′ Κυπαρίσσης), Καμπαγιέρο, Μάντζης, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (75′ λ.τρ. Ζέρης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις