Θετικό τεστ για Αναγέννηση Κ. 1-0 τον Απόλλωνα Λαρ. (video)

Η Αναγέννηση Καρδίτσας εμφανίστηκε βελτιωμένη στην αναμέτρηση απέναντι στο σύνολο του Σάκη Θεοδοσιάδη επικρατώντας με 1-0 με γκολ του Χαντζάρα, δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο 30′ έγινε η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι, με δυνατό σουτ του Σταματάκη να περνάει έξω από την περιοχή και τον Φρινίδη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Ακόμα μια καλή φάση για την ομάδα της Καρδίτσας στο 39′, με καλή ατομική προσπάθεια του Πλαβούκου από δεξιά που πάσαρε στον Τζέκο μέσα στην περιοχή για να σουτάρει ο τελευταίος δυνατά αλλά λίγο πάνω από το δοκάρι των φιλοξενουμένων.
Στο δεύτερο μέρος η Αναγέννηση σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Στο 58′, μετά από κλέψιμο της μπάλας και κάθετη μπαλιά για τον Χαντζάρα που βγήκε απέναντι στον Φρινίδη και πλάσαρε εύστοχα σημειώνοντας το 1-0.Με τον Απόλλων στο 67′, να απαντάει με καλή επιθετική ενέργεια με τελικό αποδέκτη τον Τσιλούλη που σούταρε από το ύψος του πέναλτι όμως να είναι άστοχο.
Αναγέννηση (Βαζάκας): Γκέκας, Καρίκι, Κωνσταντινοπουλος, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Σουντουρά, Μπιτέλης, Σταματάκης, Τζέκος, Πλαβούκος, Ποζατζίδης
Έπαιξαν και οι: Χαντζάρας, Μασούρας, Παπαευθυμίου, Κορέλλας, Μπουσαράς, Καλφούζος, Χαντζής, Μούτσιος
Απόλλων Λάρισας (Θεοδοσιάδης):Φιρινίδης,Σάββας,Κουρτεσιώτης, Ιορδανίδης,Παπαζαχαρίας,Χατζής,Διβανές,Αγροδήμος,Σαχινίδης, Καρακατσάνης,Μαυριάς
Έπαιξαν και οι: Σουλίδης, Βουτσιάς, Τσιλούλης, Μίλιτς. Ιβανίδης, Ανδρέου Ευαγ., Καμπέρης, Ανδρέου Γιαν.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις