Συναρπαστικό το πρωτάθλημα… κανείς το απόλυτο νικών στην Α’ ΕΠΣΘ

Ως Εξαιρετικά ενδιαφέρον εξελίσσεται το φετινό πρωτάθλημα, αφού με τη συμπλήρωση της τρίτης αγωνιστικής καμία ομάδα δεν έχει το απόλυτο νικών και δύο ομάδες συγκατοικούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Πρωτεσίλαος και Θησέας έχουνε από 7 βαθμούς…

με τον Πρωτεσίλαο να έχει έχει ξεκινήσει με δύο εντός έδρας νίκες, την πρώτη αγωνιστική επί της Αγίας Παρασκευής με 4-0 και τη δεύτερη επί του Ηρακλή με 3-2, κάνοντας ισοπαλιά την τρίτη αγωνιστική 2-2 με την Ακρόπολη.
Ο Θησέας που έχει βγάλει πιο δύσκολο πρόγραμμα ως τώρα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήρθε ισόπαλος εκτός έδρας 0-0 στο Διαγόρα Στεφανοβικείου, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική κατάφερε να πάρει επίσης εκτός έδρας νίκη στο γήπεδο του Μαγνησιακού, επί της ομώνυμης ομάδας με 2-1. Στην τρίτη αγωνιστική σε ένα στο πολύ δυνατό παιχνίδι, το πρώτο εντός έδρας, επικράτησε 1-0 επί του Σαρακηνού.
Η τρίτη ομάδα που έχει συμπληρώσει δυο νικηφόρα αποτελέσματα αλλά έχει και μία ήττα, είναι αυτή του Μαγνησιακού, η οποία στην πρεμιέρα επικράτησε 6-1 εκτός έδρας επί του Άνθιμου Γαζή, ην τρίτη αγωνιστική κέρδισε 6-0 εντός έδρας τον Πηλέα, αλλά ενδιάμεσα υπέστη την ήττα εντός έδρας από τον Θησέα (1-2)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις