Αποκαλυπτήρια για τις νέες εμφανίσεις της Νίκης (photos)

Τις νέες της εμφανίσεις παρουσίασε το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου σε μία λιτή και όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο «Κ.Χ. 1948». Οι τρεις νέες στολές κέρδισαν τις εντυπώσεις και όλοι ευχήθηκαν να είναι γούρικες για την ομάδα ώστε να διαγράψει ακόμη μία πορεία πρωταθλητισμού στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Την εκδήλωση παρουσίασε η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Αναστασία Φύσσα.

 

Ο λόγος πρώτα δόθηκε στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Φάτση ο οποίος αφού αναφέρθηκε στην πετυχημένη συνταγή της διοίκησης του μπασκετικού τμήματος, ευχήθηκε στους αθλητές να έχουν υγεία και να μην αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού: «Υγεία σε όλους, οι αθλητές να μην έχουν κανέναν τραυματισμό. Η διοίκηση να έχει δύναμη και σιδερένιο στομάχι, γιατί έτσι πρέπει να είναι οι παράγοντες ώστε να επιμένουν στον προγραμματισμό τους και να τον τηρούν στο 100%. Πιστεύω πως ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου και όλοι οι συνεργάτες του, αυτό κάνουν. Η ομάδα δεν είναι για Γ’ Εθνική, όμως το τμήμα κρατά χαμηλά τον πήχη και όταν δοθεί η ευκαιρία δεν θα την αφήσει».

 

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, Μπάμπης Τουτουντζόγλου καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τον κόσμο που έδωσε το παρών στην εκδήλωση κι έκανε μία σύντομη αναδρομή στη θητεία της διοίκησης: «Πριν τρία χρόνια η Νίκη έφτασε να παίζει στο τοπικό πρωτάθλημα, μία κατηγορία που δεν ταιριάζει να βρίσκεται η ομάδα. Όταν αναλάβαμε δεν υπήρχε τίποτα. Ούτε ακαδημίες, ούτε ομάδα. Μία ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε την ομάδα και είμαστε Νικιώτες, είπαμε να ασχοληθούμε και να ξαναφτιάξουμε την ομάδα και να την επαναφέρουμε εκεί που έπρεπε να είναι. Σ’ αυτά τα τρία χρόνια περάσαμε μεγάλες πίκρες, δεχθήκαμε μεγάλο πόλεμο και κάποιοι χάρηκαν που εξαφανιστήκαμε από το μπασκετικό στερέωμα. Είχαν ξεχάσει όμως πως σ’ αυτή την ομάδα αρκεί μία σπίθα για να ξαναφουντώσει μία μεγάλη φλόγα που λέγεται Νίκη Βόλου. Γιατί αυτό είναι η Νίκη Βόλου.

Φέτος θα αγωνιστούμε σε μία κατηγορία που είναι για εμάς αχαρτογράφητη περιοχή, όμως είμαστε πολύ δυνατοί αγωνιστικά και διοικητικά. Αυτή η προσπάθεια δεν θα είχε την ίδια δυναμική αν δεν είχε την ανάλογη στήριξη από τους χορηγούς, τον κόσμο που βοήθησε σημαντικά με την αγορά μίας κάρτας διαρκείας.

Επειδή τα οφέλη από μία ομάδα να αγωνίζεται στα υψηλότερα επίπεδα είναι σημαντικά για τον τόπο, θα πρέπει οι προσπάθειες να στηρίζονται από την τοπική κοινωνία. Πόσο μάλλον τις ιστορικές ομάδες του τόπου που εκπροσωπούν κόσμο, ιστορία και κουλτούρα. Έτσι μπορώ να πω πως η προσπάθειά μας στηρίχθηκε από την τοπική κοινωνία, μεγάλες εταιρίες και επιχειρηματίες. Είμαστε εδώ για να τους τιμήσουμε και να τους αναφέρουμε και να ξέρουν πως θα είμαστε δίπλα τους, όπως είναι αυτοί δίπλα μας.

Οι νέες εμφανίσεις μας είναι της εταιρίας CAP, της εταιρίας που προμηθεύει με στολές και το ποδοσφαιρικό τμήμα και πιστεύω πως θα μας κάνουν τόσο όμορφους όσο είμαστε κι εκτός αγωνιστικών χώρων (χιουμοριστικά)»

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την βράβευση ανθρώπων του μπάσκετ καθώς και τον χορηγών της φετινής προσπάθειας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον κεντρικό χορηγό της φανέλας “Μηχανουργείο Κουτσογιάννη” για τον ιδιοκτήτη του οποίου, δωρίστηκε μία συλλεκτική φανέλα από την περίοδο που η Νίκη αγωνίζονταν στην Α’ Εθνική.

 

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων και των παικτών της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου

 

 

 

 

 

 

 

 
Ο κόσμος που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση:
 
 
 
 
Η Δ.Ε. του τμήματος μπάσκετ της Νίκης
 
Η ομάδα μπάσκετ περιμένοντας τη σειρά της να χειροκροτηθεί
 
Οι πλακέτες με τις οποίες τιμήθηκαν εκπρόσωποι του μπάσκετ της περιοχής καθώς και οι χορηγοί της ομάδας
 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις