Football League: Καθυστερεί η έναρξη του πρωταθλήματος

Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να ξεκινήσει με καθυστέρηση το πρωτάθλημα της Football League, καθώς οι ελλείψεις στελεχών στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δυσχεραίνουν το έργο ελέγχου των φακέλων.

Οι παραιτήσεις των Δημήτρη Μαζαράκη και Γιώργου Ζώη από την ΕΕΑ έχουν αφήσει την επιτροπή δίχως τα δύο βασικότερα μέλη της, τον πρόεδρο και τον αναπληρωτή πρόεδρο. Την ίδια στιγμή, οι ελλείψεις που διαπιστώνονται σε φακέλους πολλών ομάδων της κατηγορίας καθιστούν επιτακτική την ανάγκη ενδελεχούς ελέγχου των οικονομικών και μη στοιχείων, προκειμένου να παραχωρηθεί νομότυπα αδειοδότηση.
Τα κενά στην ΕΕΑ ωστόσο ενδεχομένως να οδηγήσουν σε παράταση την έναρξη της Football League και πλέον ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης καλείται να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με το εν λόγω ζήτημα.
Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν υπάρχει συνεδρίαση της ΕΕΑ στις 19 Οκτωβρίου δεν θα πάρουν όλες οι ομάδες άδεια συμμετοχής και επομένως δεν θα είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν αγώνες όσων δεν πέρασαν την διαδικασία και δεν θα έχουμε σέντρα σις 21-22 Οκτωβρίου.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις