Πρωτεσίλαος: Πάθος και ψυχή… τον οδηγεί

Ο Πρωτεσίλαος ξεκίνησε τη φετινή αγωνιστική περίοδο με αλλαγή προπονητή, καθώς ο Θανάσης Μπίλης διαδέχτηκε το Μιχάλη Ανδρωνά, μετά από δυο χρόνια και πλέον που είχε ο τελευταίος στην ομάδα του Πτελεού.

Αν και υπήρξαν πολλά προβλήματα στη διάρκεια της προετοιμασίας, κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ποδοσφαιριστών που δεν μπορούσαν να συμμετέχουν σ’ αυτή, αλλά και με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων η συμμετοχή των ποδοσφαιριστών δεν ήταν μεγάλη, παρόλα αυτά η πορεία του Πρωτεσιλάου είναι θετικότατη, δεδομένου ότι βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα – αν και είμαστε πολύ νωρίς ακόμα – με εννέα γκολ στο ενεργητικό, μετρώντας δυο νίκες εντός έδρας και μια ισοπαλία εκτός.
Σύμφωνα με τον έμπειρο προπονητή, η ψυχή που βγάζουν την ώρα του αγώνα, όπως το πάθος και το φιλότιμο με το οποίο αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές του, παίζοντας για τη “φανέλα”, υπερνικά την έλλειψη προετοιμασίας ή προπονήσεων, που ήταν αναμενόμενες, ώσπου να συγκεντρωθεί πλήρως το ρόστερ.
“Μπορεί να δίνουμε το παρών 14-15 άτομα στους αγώνες, όμως τα παιδιά αγωνίζονται με ψυχή και δίνουν ότι έχουν και δεν έχουν σε κάθε αναμέτρηση”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο “goalpost.gr” ο Θανάσης Μπίλης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις