Πρόβλημα στο γήπεδο της Σκιάθου

Σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζει η ομάδα της Σκιάθου με τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της. Ο τάπητας που είναι συνθετικός, από κατασκευής του κι ως σήμερα δεν έχει συντηρηθεί, με αποτέλεσμα ν’ αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα.

Το βασικότερο είναι ότι έχει σκληρύνει σε μεγάλο βαθμό, με συνέπεια να καταπονούνται οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκεί, κάτι που έχει επισημανθεί κι από τις φιλοξενούμενες ομάδες.
Το πρόβλημα και φυσικά η καταπόνηση, είναι πολύ μεγαλύτερη για τους γηπεδούχους που το χρησιμοποιούν καθημερινά, με αποτέλεσμα να έχουν προκύψει τραυματισμοί, που δυσχεραίνουν την προσπάθεια της ομάδας.
Η διοίκηση του ΑΟ Σκιάθου έχει φροντίσει να ζητήσει από τη δημοτική αρχή να συντηρηθεί το γήπεδο κι επιπρόσθετα έγινε προσπάθεια να αγωνιστεί η ομάδα ακόμα και στο γήπεδο της Σκοπέλου, παρ’ όλες τις δυσκολίες που θα επέφερε αυτό το εγχείρημα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό, καθώς στο γήπεδο της Σκοπέλου υπάρχει επίσης πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο (έχει σκαφτεί για να γίνουν έργα συντήρησης στο σύστημα ποτίσματος), γεγονός που δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή αγώνα εκεί.
Το πρόβλημα είναι σοβαρό κι από τη διοίκηση του ΑΟ Σκιάθου έχουν ήδη γίνει οι απαιτούμενες κινήσεις κι επαφές, προκειμένου να δρομολογηθούν οι εργασίες κι αναμένονται τα αποτελέσματα αυτών των ενεργειών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις