Απαγορεύεται το στραβοπάτημα στην Ιτέα για Ολυμπιακό Β.

Στο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής (15/10, 16.00) με τον Αστέρα στην Ιτέα ο Ολυμπιακός Βόλου θα επιδιώξει να αποσπάσει τη δεύτερη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα και την πρώτη μακριά από το Βόλο, απέναντι σε μια ομάδα που προέρχεται από δύο εκτός έδρας ήττες και αναμένεται να αγωνιστεί με πάθος για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Γίνεται κατανοητό, πως στο παιχνίδι με τον Αστέρα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να νικήσει πάση θυσία, καθώς σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα θα βρεθεί σε δύσκολη θέση πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα. Ειδικά, εφόσον οι δύο πρωτοπόροι κερδίσουν έχοντας παιχνίδια στην έδρα τους. Ο ΝΠΣ «Βόλος» με τον ΑΟ Σελλάνων και ο Αμβρυσσέας με τον Ρήγα Φεραίο.
Ο Ολυμπιακός μπορεί να αγωνίζεται σε ερασιτεχνική κατηγορία, όπως είναι η Γ’ Εθνική, ωστόσο, η ομάδα θα πρέπει να λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, όπως αρμόζει σ’ έναν μεγάλο σύλλογο σαν τον Ολυμπιακό. Όχι μόνο όσον αφορά τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι.
Την Πέμπτη οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1037 στην Άλλη Μεριά. Όλοι οι παίκτες έδωσαν το «παρών» πλην του στρατευμένου Γρηγόρη Ευθυμιάδη. Ο Κώστας Μπράτσος και οι συνεργάτες του δούλεψαν πάνω σε θέματα τακτικής, ενώ ακολούθησε και δίτερμα, με τον προπονητή των «ερυθρολεύκων» να προσανατολίζεται σε ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Διγενή.
Σήμερα Παρασκευή, πάντως, ο Βολιώτης τεχνικός θα ανοίξει τα χαρτιά του, στην προπόνηση που θα γίνει στις 3 μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις