Τον Α.Ο. Σελλάνων υποδέχεται σήμερα ο ΝΠΣ Βόλος

Μετά τις νίκες με Αστέρα Ιτέας (5-0) και Ρήγα Φεραίο (3-2), ο ΝΠΣ «Βόλος» υποδέχεται σήμερα στις 16.00 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης τον Α.Ο. Σελλάνων, με αποκλειστικό στόχο να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου.

Η προετοιμασία των «κυανέρυρθων» ολοκληρώθηκε χθες, με τον Χουάν Φεράντο να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πλην του Αργεντινού Πέντα που έμεινε εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμού.
Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Πατσιογιώργο κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ θα είναι ο Ντεντάκης και αριστερό ο Ντόσης. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Δημόπουλος και Τζελίδης. Στη μεσαία γραμμή ο Πιαστόπουλος θα έχει ανασταλτικά καθήκοντα, ενώ ο Καμπαγιέρο με τον Πίτου Γκαρσία θα αγωνιστούν μπροστά του στον άξονα. Ο Δεμηρτζόγλου θα παίξει στην αριστερή πτέρυγα, ο Ηλιόπουλος στη δεξιά και ο Μάντζης θα είναι η «αιχμή του δόρατος» στην επίθεση.
Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Μπουργάνης, Καλαμίδας, Ζέρης, Ηλιάδης, Κυπαρίσσης, Διμηνάς, Μελισσόπουλος και Μηλιώτης.
Ο Α.Ο. Σελλάνων προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 1-2 από τη Νίκη στο Προάστιο, ενώ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από την Θήβα εκτός έδρας.
Τον σημερινό αγώνα θα διαιτητεύσει ο Ευάγγελος Λαθύρης, έχοντας συνεργάτες τους Στυλιανό Καραγιάννη και Γιώργο Λιτοσελίτη της ΕΠΣ Φθιώτιδας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Χαράλαμπος Νικολαΐδης της ΕΠΣ Μακεδονίας. Ο κ. Λαθύρης ορίζεται για πρώτη φορά ως διαιτητής σε αγώνα Γ’ Εθνικής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις