Αγώνας Ορεινού Δρόμου την Κυριακή 15/10 στα Χάνια Πηλίου

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Βόλου, Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, η Διεύθυνση Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, με την υποστήριξη

της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας, συνδιοργανώνουν τον «3ος Αγώνα Ορεινού Δρόμου 5 και 10 χλμ», που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα Χάνια Πηλίου στην πίστα αντοχής του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου και ώρα 11 το πρωί.
Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι αγαπούν την φύση, το βουνό και την άθληση. Επίσης θα πραγματοποιηθεί και ο αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι διοργανωτές απευθυνόμενοι σε όλους όσοι θα συμμετέχουν, ανεξαρτήτου ηλικίας, να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό και θα τρέξουν με δική τους ευθύνη. Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη ανέφερε: «Η εκδήλωση αποτελεί σημαντικό γεγονός για το νομό μας από αθλητική και οικονομική άποψη αφού οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να γνωρίσουν από κοντά τα όμορφα τοπία. Εμείς στηρίζουμε αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή μας, στην προσπάθειά μας να αυξήσουμε τον εσωτερικό και αθλητικό τουρισμό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις