Συνέχεια στις επιτυχίες με Βελούχι θέλει ο Γ.Σ. Αλμυρού (pregame)

Στο Καρπενήσι αγωνίζεται σήμερα Κυριακή (15/10, 16.00) ο Γ.Σ. Αλμυρού με αντίπαλο το Βελούχι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, για τον 4ο όμιλο. Οι «κυανόλευκοι» προετοιμάστηκαν κατάλληλα και είναι έτοιμοι να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, παίζοντας με μια ομάδα που νίκησε

στην πρεμιέρα τον Ολυμπιακό Βόλου (την 2η αγωνιστική έκανε το ρεπό της) και η οποία γνωρίζει καλύτερα το πλαστικό γήπεδο στο οποίο αγωνίζεται.
Ο προπονητής του ΓΣΑ, Λάκης Μπακάλης, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του στρατευμένου Χρήστου Χολέβα, των τραυματιών Ηλία Κωτσιαρίδη και Κώστα Κρανά, ενώ επανέρχεται ο Σάββας Φαράντος, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Η τεχνική ηγεσία έχει τη διάθεση της 20 παίκτες. Αυτοί είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Παναγιώτης Τσομπανόπουλος, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Γιάννης Καψιώτης, Σάββας Φαράντος, Στέλιος Τσιάτσιος, Νίκος Μπαρούτας, Βασίλης Δημουλάς, Αργύρης Κυριάκος, Βαλάντης Κόκκας, Δήμος Τσόγκας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Στέλιος Αλεξανδρής, Γιώργος Σαββίδης, Πέτρος Θωμαΐδης, Παναγιώτης Βούλγαρης, Κώστας Κιπτίου, Παναγιώτης Κοντοβάς, Στέλιος Νάκας, Κώστας Φλίγκος.
Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Παναγιώτης Κέκελος έχοντας συνεργάτες τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο και Κωνσταντίνο Λύσαρη. Και οι τρεις ανήκουν στην ΕΠΣ Αιτολοακαρνανίας. Παρατηρητής διαιτησίας είναι ο Αθανάσιος Κλειτσάκης της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις