Μπούις: «Χαρούμενος για τον κόσμο»

Ο Φάντζιο Μπούις εκπροσώπησε το τεχνικό δίδυμο της Νίκης Βόλου στη συνέντευξη Τύπου μετά το νικηφόρο αγώνα με τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ότι ο κόσμος έφυγε χαρούμενος από το γήπεδο και τόνισε πως θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φάντζιο Μπούις:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας, στο Παντελής Μαγουλάς για πρώτη φορά. Πιστεύω αξίζαμε τη νίκη. Αυτό που μας χαροποιεί περισσότερο είναι η εμφάνιση κι ότι βλέπουμε τον κόσμο να πηγαίνει σπίτι του χαρούμενος.

Αφήνουμε όμως αυτό το παιχνίδι πίσω, το μυαλό μας είναι ήδη στο παιχνίδι της Τετάρτης, που είναι ένα ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι. Οι προπονητές, οι παίκτες και ο κόσμος θέλω να πιστεύω ότι είμαστε όλοι αποφασισμένοι να παλέψουμε το κάθε παιχνίδι και να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Καλή συνέχεια στην ομάδα των Φαρσάλων.

Τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Πιστεύω και στο πρώτο ημίχρονο κάναμε κάποιες φάσεις, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Βλέπεις όμως ότι όταν μπαίνει το πρώτο γκολ όλα γίνονται πιο εύκολα. Φαίνεται στην ομάδα αυτό, υπάρχει αυτό το άγχος για να βάλουμε το γκολ. Πιστεύω ότι μετά τις δύο νίκες σιγά σιγά όλα θα τα διορθώσουμε. Έχουμε καλή ομάδα, οι παίκτες το ξέρουν, εμείς το ξέρουμε και πρέπει να το πιστέψει κι ο κόσμος. Πιστεύω πως όλοι θα τα πάμε μια χαρά».

Για το αν βοήθησε ότι έπαιξαν στο Π. Μαγουλάς: «Σίγουρα βοηθάει γιατί ο κόσμος είναι από πάνω μας. Είχαμε λίγο φόβο για τον αγωνιστικό χώρο, αλλά είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με πέρυσι. Με το 4-1 είμαστε χαρούμενοι».

Για τον Μπάιριτς: «Δεν έχει τίποτα. Μια κράμπα ήταν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις