Μονόδρομος η νίκη για Ολυμπιακό Βόλου στην Ιτέα (pregame)

Στη δεύτερη φετινή έξοδο στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ο Ολυμπιακός Βόλου φιλοδοξεί να σημειώσει την πρώτη του νίκη μακριά από το Βόλο, αντιμετωπίζοντας σήμερα Κυριακή (15/10, 16.00) τον Αστέρα στην Ιτέα.

Οι «ερυθρόλευκοι», με προπονητή τον Κώστα Μπράτσο και άμεσους συνεργάτες τους Αλέξανδρο Κούρτογλου (γυμναστής) και Παναγιώτη Νάση (προπονητής τερματοφυλάκων), ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους και η αποστολή αναχώρησε σήμερα, αυθημερόν, για την Ιτέα.
Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο Αστέρας προέρχεται από δύο εκτός έδρας ήττες (από ΝΠΣ Βόλος με 5-0 και Αμβρυσσέα με 3-1) και στο πρώτο παιχνίδι στο γήπεδό του θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη νίκη στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (αγωνίζεται φέτος για πρώτη φορά).
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πάνε στην Ιτέα να αποδείξουν πως δεν επηρεάζονται από οποιαδήποτε κριτική τους έχει ασκηθεί στα δύο πρώτα παιχνίδια, θέλουν να βγάλουν στο γήπεδο τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό, να κερδίσουν το παιχνίδι, σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση.
Θα είναι σημαντικό, για πολλούς λόγους ο Ολυμπιακός να πάρει το «τρίποντο» στην Ιτέα. Πρώτον, η ομάδα θα προσθέσει δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο ενεργητικό της. Δεύτερον, θα μετρήσει στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, εν όψει των δύο συνεχόμενων αγώνων έδρας που ακολουθούν σε διάστημα τεσσάρων ημερών (με Ρήγα Φεραίο στις 18/10 και Α.Ο. Σελλάνων στις 22/10). Τρίτον, θα επιστρέψουν τα χαμόγελα στους φιλάθλους της ομάδας, που θέλουν να βλέπουν τον Ολυμπιακό να κερδίζει και να πρωταγωνιστεί.
Αν και ο Κώστας Μπράτσος στην τελευταία προπόνηση ανακάτεψε την… τράπουλα, η ενδεκάδα δεν αναμένεται να έχει σημαντικές αλλαγές, σε σχέση μ’ αυτή που ξεκίνησε στο παιχνίδι με τον Διγενή. Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καραγκιολίδης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Καραμπάς. Ο Ανδρέας Κόκας αναμένεται να αγωνιστεί ως αριστερός μπακ. Στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Κραγιόπουλος και Νόνης. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Τόσκας και Βασίλιεβιτς, ενώ από τις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Θέος και Βαρούχας, με τον Καράμπελα να έχει πιο ελεύθερο ρόλο στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ένας εκ των Σέττου ή Σεχολάρι.
* Ο Νίκος Φωτόπουλος της ΕΠΣ Αθηνών θα είναι ο διαιτητής του σημερινού αγώνα. Βοηθοί του θα είναι ο Γιάννης Καραγιαννίδης και ο Αντώνης Κασιμάτης, που επίσης ανήκουν στην ΕΠΣ Αθηνών, ενώ παρατηρητής διαιτησίας έχει οριστεί ο Παναγιώτης Κουτούλας της ΕΠΣ Βοιωτίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις