Δια περιπάτου ο Διαγόρας, 6-0 τον Παγασητικό

Δεν ήταν καλή η πρώτη εμφάνιση του Παγασητικού στο βοηθητικό του ΕΑΚ, το οποίο θα χρησιμοποιεί ως έδρα, καθώς γνώρισε βαριά ήττα από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου με 6-0. Το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς όπως δείχνει και το σκορ, η διαφορά των δύο ομάδων στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν πολύ μεγάλη…

Από νωρίς άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι που σημείωσαν δύο γκολ στο πρώτο μέρος κι άλλα τέσσερα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ένα δοκάρι η καλύτερη στιγμή του Παγασητικού, που δείχνει να έχει σοβαρά προβλήματα στην αρχή της σεζόν.
Στο 15′ ο Σπ. Καραπλιάγκος με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ, στο 32′ ο Καπούλας έκανε το 0-2 μέσα από τη μικρή περιοχή από πάσα του Καραμανλή, ο οποίος (Καραμανλής ) χρίστηκε σκόρερ στο 52′ με σουτ μέσα από την περιοχή, κάνοντας το 0-3.
Στο 61′ ο Κουβελάς κέρδισε κι εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 0-4 και στο 68′ ο Πάσχος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε 0-5. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κ. Καραπλιάγκος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 75′.
Δοκάρι από κεφαλιά του Περιοβολιώτη στο 70′ η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων, που είχαν ακόμα τρεις καλές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να σκοράρουν χωρίς να τα καταφέρουν.
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Αλέξης, Γκατζούνας, Μαρούγκας, Ζιώγας (75′ Σίμος), Ξηρομερίτης, Περιβολιώτης, Κικής (46′ Κουτλουμπάσης), Λάιος, Ρουσάς, Καράνταγλης (65′ Βουρδάκης), Μαρούφ (30′ Καραγιώργος).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Ακριβούσης, Δημητριάδης (75′ Μπαδάκης), Πρασάς Χολέβας, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς (67′ Κ. Καραπλιάγκος), Μαυρίδης (62′ Καλιακούδας), Καπούλας, Καραμανλής, Γάρος (60′ Πάσχος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις