Τριανταφυλλόπουλος: «Δεν είμαστε ομάδα για τόσα γκολ»

Στο κακό ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου απέδωσε την ήττα της ομάδας του, ο προπονητής του Αχιλλέα Φαρσάλων, κ. Μάκης Τριαντφυλλόπουλος και συμπλήρωσε πως το πρώτο ημίχρονο βγήκε τακτικά καθώς ανάγκασε τη Νίκη να παίξει με μεγάλες μπαλιές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τριανταφυλλόπουλου:

«Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης για την επικράτηση της. Αν πρέπει να μιλήσω για κάτι είναι το πρώτο ημίχρονο που διαβάσαμε καλά το παιχνίδι, κλείσαμε σωστά τους χώρους και το πήγαμε εκεί που θέλαμε. Αναγκάσαμε τη Νίκη να παίξει με μεγάλες πάσες κάτι που για μας ήταν εύκολο να αντιμετωπίσουμε και περνώντας το πρώτο δεκαπεντάλεπτο βγήκαμε σε κάποιες κόντρες για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν διαχειριστήκαμε σωστά τα δεδομένα της αναμέτρησης και το πρώτο δεκάλεπτο ήταν πολύ κακό, απαράδεκτο για εμάς με αποτέλεσμα να δεχθούμε τρία τέρματα.

Είναι καταστάσεις που πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε σωστά γιατί άλλη είναι η διαφορά του ενός, άλλη των δύο και άλλη των τριών γκολ. Αυτή η ομάδα δεν είναι φτιαγμένη για να δέχεται τρία και τέσσερα γκολ, πρέπει να μας πονάει όλους μας. Όμως τέτοια πράγματα θα συναντάμε, πολλά παιδιά νεαρά και μια κατηγορία που πρέπει να τη μάθουμε. Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου είναι αυτό που έφτιαξε τη διαφορά και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.
Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Νίκης Βόλου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις