Τέσσερις παίκτες απέκτησε ο Αετός Κερασιάς

Σημαντική ενίσχυση στο ρόστερ του Αετού Κερασιάς πέτυχε η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Σπαθούλα. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν:

Μπαλτσιάκης Γεώργιος 23 ετών (φωτό). Στόπερ από το Θησέα Αγριάς. Την περσινή σεζόν ήταν από… τα βασικά στελέχη πετυχαίνοντας 7 γκολ στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Έχει αγωνιστεί και στην Α.Ε. Σπερχειάδα Φθιώτιδας. Ο ποδοσφαιριστής θα ηγηθεί της άμυνας των κιτρινόμαυρων στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ.

Καρυπίδης Λεωνίδας 19 ετών. Αμυντικό χαφ από το Θησέα Αγριάς, στον οποίο εντάχθηκε από τον Ηρακλή Πτολεμαΐδας, με πλήρη συμμετοχές και στις δύο ομάδες.

Γκουγιαννός Παναγιώτης 16 ετών, αριστερό μπακ. Ο νεαρός αμυντικός παραχωρήθηκε από την ομάδα του Ρήγα Φεραίου. Με κύριο στόχο να του δοθούν ευκαιρίες συμμετοχής στους αγώνες της Β’ ΕΠΣΘ.

Παπαναγιώτου Κωνσταντίνος 17 ετών, αριστερό χαφ, από την ομάδα Κ-20 της ΠΑΕ Νίκης Βόλου. Ο ποδοσφαιριστής που ήταν βασικός την περσινή σεζόν, παραχωρήθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας της ΠΑΕ Νίκης Βόλου και του Αετού Κερασιάς.

Στον αντίποδα παραχωρήθηκαν στην ομάδα Κ19 της ΠΑΕ Νίκης Β. δύο ποδοσφαιριστές του Αετού Κερ. ο Ταμπάκου Ντενίς, 16 ετών, αμυντικό χαφ και ο Πατσαρίκας Μάριος, 17 ετών, επιθετικός. Επίσης, παραχωρήθηκαν στον Απόλλων Καναλίων οι Κουβάτας Γιώργος και Κουζιώκας Κωνσταντίνος.

Η διοίκηση του Αετού Κερασιάς ευχαριστεί τις διοικήσεις των ομάδων ΠΑΕ Νίκης Βόλου, Ρήγα Φεραίου, Θησέα Αγριάς για την παραχώρηση των ποδοσφαιριστών.

Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα εκτός από τους προαναφερθέντες έχουν αποκτηθεί οι: Τσιουρής, Χαραλαμπίδης, Τσαμπάζης, Φέζο ολοκληρώνοντας έτσι το ρόστερ της ομάδας που θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ.

Τέλος, η προετοιμασία του Αετού Κερασιάς συνεχίζεται με προπονήσεις της δεύτερης φάσης και φιλικούς αγώνες υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας, Κώστα Σπαθούλα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις