Βαρύτητα στην τακτική ρίχνει ο Ελευθερόπουλος

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής (8/3, 15.00) με τον Τύρναβο στο Αλκαζάρ. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και οι συνεργάτες του στην τελευταία προπόνηση δούλεψε στο κομμάτι της επιθετικής τακτικής, με τους παίκτες να εκτελούν διάφορες ασκήσεις. Ο Ελευθερόπουλος…

…έδωσε βαρύτητα στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, από τα άκρα και από τον άξονα, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές καλά τελειώματα των φάσεων. Μόνος του, αλλά σε έντονους ρυθμούς, γυμνάστηκε την Πέμπτη (5/3) ο Χερόν Μπεριάν, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό, καθώς θυμίζουμε πως στο παιχνίδι με τον Πιερικό είχε υποστεί θλάση α’ βαθμού στον δικέφαλο. Είναι πιθανό ο Λιβεριανός επιθετικός να συμπεριληφθεί στην αποστολή του παιχνιδιού με τον Τύρναβο, ωστόσο, δεν πρόκειται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.
Θυμίζουμε, πως τιμωρημένος είναι ο Γρηγόρης Κυζιρίδης (εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής, λόγω αποβολής στο παιχνίδι με τη Λαμία)
Σήμερα Παρασκευή (6/3) η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» θα συνεχιστεί με πρωινή προπόνηση (11.30) στο κυρίως γήπεδο του ΕΑΚ, η οποία θα είναι και η τελευταία δυνατή, πριν το ματς με τον Τύρναβο. Αύριο θα υπάρξει ένα χαλάρωμα το πρωί και στη συνέχεια ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα απαρτίζουν την αποστολή, η οποία θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο του Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις