Δημιουργός, αλλά και εκτελεστής ο Θέος

Ένας από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και βοηθά σημαντικά την ομάδα στο χώρο της μεσαίας γραμμής είναι αναμφίβολα ο Γιώργος Θέος. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ως δανεικός από τον Λεβαδειακό, ανταποκρίνεται…

…με τον καλύτερο τρόπο, σε όσα του ζητεί ο προπονητής του. Από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο Θέος αγωνίζεται αποκλειστικά ως επιθετικός χαφ, πίσω από τον φορ, ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του. Ο Θέος, πλην του ντέρμπι με τον Ηρακλή που έπαιξε ως αλλαγή, ξεκίνησε ως βασικός σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, με προπονητή τον Ελευθερόπουλο (επτά τον αριθμό). Μάλιστα, στα δύο τελευταία παιχνίδια βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Σκόραρε κατά του Πιερικού, ενώ σημείωσε το γκολ με το οποίο ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 1-0 επί της Λαμίας.
Επίσης, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει σκοράρει φέτος σ’ ένα ακόμη παιχνίδι στο Βόλο, στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, όταν και πέτυχε το 2-0, σφραγίζοντας τη νίκη των «ερυθρολεύκων» (το πρώτο γκολ είχε πετύχει ο Νικολιάς).
Πάντως, ο Θέος είχε καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού στην ομάδα και με προπονητή τον Γιώργο Κούτση (είχε ξεκινήσει στην ενδεκάδα στα τέσσερα από τα πέντε ματς με τον Κούτση στον πάγκο). Αντίθετα, σε τέσσερα παιχνίδια με προπονητή τον Νίκο Παντέλη, είχε παίξει σε όλα ως αλλαγή. Συνολικά ο Γιώργος Θέος μετρά μέχρι στιγμής 17 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα, έχοντας συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις