Συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλειο ΓΣ Αλμυρού με Διγενή (pregame)

Έτοιμος αγωνιστικά και ψυχολογικά δηλώνει ο Γ.Σ. Αλμυρού για το σημερινό παιχνίδι με τον Διγενή Νεοχωρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στις 16.00 στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος», για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να αποσπάσουν την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (ο ΓΣΑ έχει κάνει το ρεπό του).
Σημαντική είναι η απουσία του Στέλιου Νάκα, ο οποίος χτύπησε στο ματς με το Βελούχι. «Νοκ άουτ» έχει τεθεί ο τραυματίας Κώστας Κρανάς που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ηλία Κωτσιαρίδη. Ο τελευταίος αισθανόταν χθες κάποιες ενοχλήσεις, οπότε η συμμετοχή του στην 18άδα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.
Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Παναγιώτης Τσομπανόπουλος, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Γιάννης Καψιώτης, Σάββας Φαράντος, Στέλιος Τσιάτσιος, Νίκος Μπαρούτας, Βασίλης Δημουλάς, Αργύρης Κυριάκος, Βαλάντης Κόκκας, Δήμος Τσόγκας, Χρήστος Χολέβας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Στέλιος Αλεξανδρής, Γιώργος Σαββίδης, Πέτρος Θωμαΐδης, Παναγιώτης Βούλγαρης, Κώστας Κιπτίου, Παναγιώτης Κοντοβάς και Κώστας Φλίγκος.
* Τον σημερινό αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο Νίκος Παπακωνσταντίνου της ΕΠΣ Φθιώτιδας με βοηθούς τους Βασίλη Καλύβα, Στέλιο Καραγιάννη της ίδιας Ένωσης. Παρατηρητής τους θα είναι ο Ιωάννης Αγγελακόπουλος της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις