Για το θαύμα στο Καμπ Νου ο Ολυμπιακός

Ιστορική είναι η αποψινή βραδιά για τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League (Cosmote Sport2, ΕΡΤ 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Μία από τις ιδιαιτερότητες αφορά την συνάντηση των πρωταθλητών Ελλάδας με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έχει διαγράψει τη δική του «ερυθρόλευκη» πορεία στην ιστορία του συλλόγου.

Σίγουρα το έργο για τον Τάκη Λεμονή και τους παίκτες του μόνο εύκολο δεν είναι, αλλά θέλουν να αποδείξουν πως και ο Ολυμπιακός ανήκει στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και να κοιτάξουν στα μάτια τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του.

Ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας, με στόχο να έχει τα απαραίτητα τρεξίματα και να κλείσει όσους περισσότερους διαδρόμους μπορεί στους «μπλαουγκράνα».

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Προτό, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Νικολάου και Κούτρη.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Ρομαό, με «συμπαραστάτες» τους Ζιλέ και Ζντιέλαρ. Πιο μπροστά θα παίξουν ο Ανδρούτσος και ο Καρσελά, με τον Οτζίτζα Οφόε να αγωνίζεται εκείνος στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς, Φορτούνης, Μάριν, Πάρντο, Ταχτσίδης και Βούκοβιτς. Εκτός έμειναν οι Εμενίκε, Σεμπά και Μπεν.

Από την πλευρά του, ο Βαλβέρδε αναμένεται να παρατάξει τους Καταλανούς με βασικό σχήμα. Συγκεκριμένα, θα παίξουν οι Τερ Στέγκεν, Σέρτζι, Πικέ, Ματσεράνο, Ντιν, Σουάρεθ, Παουλίνιο, Μπουσκέτς, Μέσι, Ντεουλοφέου και Σουάρες.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις