Ασφάλιστρα και αποβολή από το Πρωτάθλημα

Πέρα από το «μπάχαλο», που δημιουργήθηκε με την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, στο οποίο για δεύτερη φορά φέτος το καλοκαίρι δεν φέρει ευθύνη η διοργανώτρια αρχή, προκύπτει ακόμη ένα θέμα, το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί ως αξιοσημείωτο και το οποίο έχει τη σημασία του, διότι μπορεί να το κρατήσει κανείς για τη συνέχεια, ανάλογα με τις εξελίξεις…

Στην προκήρυξη του νέου Πρωταθλήματος, που πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναφέρεται ρητά ότι ομάδα, που δεν πληρώσει τα ασφάλιστρα τριών μηνών, θα αποβάλλεται από το Πρωτάθλημα!

Υπενθυμίζεται ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η κάθε ΠΑΕ θα πρέπει να καταβάλλει και ένα ποσό περί των 3.000 ευρώ για την πρώτη δόση της ασφάλειας των ποδοσφαιριστών της.
Πιο συγκεκριμένα, αυτό θα πρέπει να γίνει μετά τους αγώνες του Κυπέλλου και δη πριν από την έναρξη του Πρωταθλήματος.

Βέβαια, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να καταγραφεί ότι η Λίγκα είχε ως αρχική σκέψη να καταβάλλει τα χρήματα τόσο για τη διαιτησία, όσο και για τα ασφάλιστρα.

Ωστόσο, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να βρεθούν χορηγοί. Πέρα από την ΕΡΤ, για την ώρα τουλάχιστον δεν υπάρχει κάτι περαιτέρω, αν και είναι αλήθεια ότι έχουν γίνει συζητήσεις της διοργανώτριας προς πάσα κατεύθυνση…

Ισως την ερχόμενη εβδομάδα να υπάρξουν νεότερα σχετικά με τα έσοδα.

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις