Νέο “τρίποντο” για ΝΠΣ Βόλος, 0-3 στα Φάρσαλα

Συνεχίζεται η προέλαση του ΝΠΣ Βόλος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στον 4ο όμιλο. Οι «κυανέρυθροι» πέρασαν και από τα Φάρσαλα, επικρατώντας με 0-3 του τοπικού Αχιλλέα, σημειώνοντας την τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 3′ με τον Μελισσόπουλο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Κουτσουκέρα.

Ο Αχιλλέας αντέδρασε και στο 16′ έχασε την πρώτη του ευκαιρία, όταν έπειτα από όμορφη συνεργασία Συράκου και Λόλα, ο δεύτερος έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 20′ ο ΝΠΣ Βόλος έχασε διπλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του, όταν έπειτα από διώξιμο του Κουτσουκέρα ο Μάντζης έκανε το σουτ η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία ο Ηλιόπουλος δοκίμασε με κεφαλιά να νικήσει τον Κουτσουκέρα, ο οποίος τινάχτηκε και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Ένα λεπτό αργότερα ο Νεμπεγλέρας δοκίμασε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως η σέντρα σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το κόρνερ ο Μανιώτης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Μπουργάνη.
Εν τέλει στο 40′ ο Ηλιόπουλος κατάφερε σε ένα καίριο χρονικά σημείο να διπλασιάσει τα τέρματα των φιλοξενούμενων, όταν έπειτα από ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο τέρμα στο 52′ με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία, ο οποίος από τα όρια της περιοχής έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Κουτσουκέρα.
Οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν γκολ στο 65′, όταν ο Κόλα εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά ο Οικονόμου με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον βοηθό να ακυρώνει το τέρμα ως οφσάιντ.
Στη συνέχεια ο Αχιλλέας είχε την κατοχή της μπάλας, δίχως όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία των φιλοξενούμενων και έτσι παρέμεινε το 0-3 μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.
Διαιτητής: Τσέτσιλας. Βοηθοί: Φαλτάκας, Μωυσιάδης (Γρεβενών).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Μάκης Tριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Μάρκου, Καραμπούζης (64′ Καραγκούνης), Κούλπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας (49′ Κουρούμαλος), Κόλα, Μανιώτης (64′ Μπένος), Συράκος, Λόλας, Χατζής (72′ Κατσανάκης)
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Πιαστόπουλος (84′ Δημηνάς), Μελισσόπουλος, Καμπαγιέρο (58′ Ζέρης), Μάντζης (66′ Δεμηρτζόγλου), Γκαρσία (73′ Σαλαμούρας), Ηλιόπουλος.

Πηγή: ifarsala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις