Κ. Μπράτσος: Οι ομάδες πρέπει να διορθώνονται μέσα από τις νίκες

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Κώστας Μπράτσος, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ρήγα δήλωσε πως οι παίκτες του απέδωσαν κατά γράμμα το πλάνο που είχαν σχεδιάσει, φτάνοντας δίκαια στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «ερυθρολεύκων»:

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε δύο παιχνίδια συνεχόμενα, Κυριακή – Τετάρτη, με αντιπάλους – οι οποίοι ανεξαρτήτου έδρας – θα μας έπαιζαν αμυντικά, προσπαθώντας να «καταστρέψουν» το παιχνίδι μας. Αυτό το περιμένουμε απ’ όλες τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό. Το κυριότερο, όμως, μέλημά μας, ήταν να τονώσουμε αυτές τις δύο μέρες την ψυχολογία των παικτών και να τους πείσουμε, ότι η εμφάνιση της Κυριακής ήταν ικανοποιητική, αλλά δεν υπήρξε ουσία, που είναι το γκολ. Έπρεπε να διατηρήσουμε το στοιχείο της καλής κυκλοφορίας της μπάλας, του ποδοσφαίρου κυριαρχίας και να προσθέσουμε κάποια κομμάτια τακτικής, σε σχέση με τον σημερινό αντίπαλο. Αυτό το απέδωσαν οι ποδοσφαιριστές κατά γράμμα και γι’ αυτό είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Ήταν ευεργετικό το πρώτο γκολ που ήρθε γρήγορα, το οποίο «ξεκλείδωσε» το παιχνίδι. Βρήκαμε χώρους, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, οι οποίες όμως, δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε ρόλο η φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Όταν ο αντίπαλος είχε προβλήματα με τα τρεξίματά του, βρήκαμε πιο πολλούς χώρους και πετύχαμε άλλα δύο τέρματα.

Αφήνουμε πίσω το παρελθόν, θα πρέπει να δούμε τα αρνητικά στοιχεία, τα οποία θα πρέπει να διορθώσουμε και να κρατήσουμε τα θετικά, τα οποία έλαβαν χώρα στους δύο τελευταίες αγώνες. Σίγουρα στο παιχνίδι με τον Ρήγα δεν έγιναν όλα σωστά. Οι ομάδες πρέπει να διορθώνονται μέσα από τις νίκες. Υπάρχουν πράγματα στο παιχνίδι μας που πρέπει να διορθώσουμε. Η πεποίθησή μου για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό είναι, όταν παίζει καλά πρέπει να κερδίζει με μεγάλο σκορ, όταν δεν παίζει καλά πρέπει να κερδίζει με κάθε τρόπο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις