Τρία στα τρία ο Γ.Σ. Αλμυρού, 1-0 τον Διγενή

Ασταμάτητος ο Γ.Σ. Αλμυρού συνέχισε με νίκη για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, κερδίζοντας με 1-0 του Διγενή Νεοχωρίου. Το παιχνίδι διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Αλμυρού «Αθανάσιος Ραγάζος» για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του παιχνιδιού, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις τελικές φάσεις με το μέρος τους, ενώ δεν κινδύνεψαν καθόλου από τους αντιπάλους τους. Οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ενώ στο δεύτερο μέρος, παρά την κούραση των συνεχόμενων αγώνων, κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ και να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Κιπτίου στο 43′. Ο αριστερός μέσος του Γ.Σ. Αλμυρού «πάτησε» περιοχή, με το Φλίγκο να του μεταβιβάζει ωραία τη μπάλα από τα αριστερά στο ύψος του πέναλτι και τον Κιπτίου να εκτελεί από κοντά τον Ζαφειρίου, γράφοντας το 1-0 υπέρ του Αλμυριώτικου συγκροτήματος.

Σκόρερ: 43′ Κιπτίου
Διαιτητής: Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Καλύβας, Καραγιάννης (Φθιώτιδας)
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Αλεξανδρής, Τσιάτσιος, Κόκκας, Στουρνάρας, Θωμαΐδης (65′ Καψιώτης), Σαββίδης, Κιπτίου (86′ Φαράντος), Φλίγκος, Κοντοβάς (85′ Χολέβας), Βούλγαρης (46′ Μπαρούτας).
ΔΙΓΕΝΗΣ: Ζαφείρης, Γκαγκαστάθης, Τζέλλης (63′ Γιώτας), Γούτσιος, Σαρακατσάνος, Μακρής, Σκόνδρας, Κατσιαμάγκας (63′ Νασιακόπουλος), Τσικρικάς, Αμπαδιωτάκης, Κολοβός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις