Μπούις: “Πρέπει να βρούμε τα πατήματά μας”

Ευχαριστημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Θήβα ο Φάντζιο Μπούις. Για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ δεν θέλησε να πάρει θέση ενώ πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στον επόμενο αγώνα με τον Οπούντιο Μαρτίνου, τόνισε  ο τεχνικός της Νίκης Βόλου.

Αναλυτικά:

aegean karalis 782x100

«Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, όταν τρως γκολ από το πρώτο λεπτό και είσαι πίσω στο σκορ και όταν έχεις κάποιες ευκαιρίες και δεν σκοράρεις, στο τέλος πρέπει να είσαι ευχαριστημένος και με τον έναν βαθμό».

Για την απόδοση της Νίκης κι αν έμεινε ευχαριστημένος από αυτή: «Σίγουρα θα μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Όμως η ομάδα έδειξε ότι μέχρι το τελευταίο λεπτό ψάχνει για το αποτέλεσμα. Πήραμε έναν βαθμό σήμερα. Τα παιδιά προσπάθησαν, είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν μπήκε το γκολ πιο γρήγορα για να ισοφαρίσουμε κι έτσι μείναμε στην ισοπαλία».

 

Για το ακυρωθέν γκολ του Ντόλγκι και τη διαιτησία: «Μάλλον δεν υπήρχε τίποτα. Ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τον διαιτητή σήμερα, γιατί ήταν 50-50%. Τώρα είναι μια φάση που έκρινε ο διαιτητής έτσι. Δεν μπορώ να πω σίγουρα ότι ήταν φάουλ ή όχι».

Για το αν επηρεάστηκαν οι παίκτες από το γρήγορο γκολ που δέχθηκαν: «Σίγουρα επηρεάζεσαι ότι δέχεσαι γκολ από το πρώτο λεπτό και από το πρώτο σουτ. Όπως πιστεύω ότι προσπαθήσαμε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο βρήκαμε κάποιες φάσεις, αλλά η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα. Μετά παραμένει το άγχος. Όσο περνάει ο χρόνος μεγαλώνει το άγχος. Ευτυχώς στο τέλος πήραμε αυτό το οποίο ήταν το λιγότερο που αξίζαμε».

Για τις αλλαγές των Τζήμα και Καρτσαμπά: «Ο Νίκος (σ.σ. Τζήμας) δεν αισθανόταν καλά και αποφασίσαμε να τον αλλάξουμε στο ημίχρονο. Ο Χρήστος (σ.σ. Καρτσαμπάς) ένιωσε ταχυκαρδία και δεν μπορούσε να συνεχίσει».

Για τον αγώνα με τον Οπούντιο Μαρτίνου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω το σημερινό και να σκεφτόμαστε ήδη την Κυριακή. Πρέπει να βρούμε τα πατήματά μας. Δεν υπάρχει «πιστεύω», υπάρχει «πρέπει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις