Europa League: Αποφασισμένη με Μίλαν η ΑΕΚ

Έτοιμη να συμμετάσχει στη «γιορτή», όπως είναι για την ίδια το ματς με τη Μίλαν, χωρίς ωστόσο να περιοριστεί στο ρόλο του… καλεσμένου, είναι η ΑΕΚ.

Χωρίς βαθμολογικό άγχος (αφού ό,τι πάρει από τις δυο αναμετρήσεις με τους «ροσονέρι» στο Europa League θα είναι κέρδος) η «Ένωση» θα επιδιώξει να μείνει όρθια στο «Σαν Σίρο» (22:05, Cosmote Sport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6).

Απέναντι λοιπόν στους πληγωμένους «ροσονέρι» (που προέρχονται από ήττα στο ντέρμπι με την Ίντερ) οι παίκτες του Χιμένεθ στοχεύουν σε μια καλή εμφάνιση, με την οποία ωστόσο θα διεκδικήσουν δυναμικά τις πιθανότητές τους.

Άλλωστε ο ίδιος ο Ανδαλουσιανός ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν συμβιβάζεται με την ιδέα ότι πρόκειται για ένα ματς χωρίς πίεση. Κατά συνέπεια θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με μοναδικό ερωτηματικό το αν θα προσαρμοστεί στη διάταξη της Μίλαν και θα επιλέξει (κι εκείνος) 3-5-2.

Αυτό θεωρείται και το πιθανότερο ενδεχόμενο, με τον Ανέστη να βρίσκεται στο τέρμα και τους Βράνιες-Γιόχανσον-Μπακάκη στην άμυνα. Στα άκρα θα βρίσκονται οι Γκάλο και Λόπες, στην τριάδα του κέντρου οι Σιμόες-Γαλανόπουλος-Μάνταλος, ενώ στην επίθεση θα επιλεγούν δυο εκ των Χριστοδουλόπουλου, Κλωναρίδη, Λιβάγια και Αραούχο.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις