Μπουρνάκας: «Το πρόβλημα δεν είναι με ποιον παίζουμε»

Ο Γιάννης Μπουρνάκας σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το ισόπαλο (1-1) του ΑΟ Σελλάνων με τον Αμβρυσσέα, στάθηκε στον εκνευρισμό που έφερε στην ομάδα του η γρήγορη ισοφάριση των φιλοξενούμενων.

Παράλληλα, χαρακτήρισε την ομάδα του καλή κάτι το οποίο θα αποδείξει στη συνέχεια, ενώ έριξε… το μπαλάκι στη διοίκηση για ενίσχυση του ρόστερ. Ο ΑΟ Σελλάνων θα αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή (22/10) τον Ολυμπιακός Βόλου στο ΕΑΚ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για την αναμέτρηση: “Μετά από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα που είχαμε τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, με ομάδες με ιστορία, ήμασταν αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και προηγηθήκαμε αλλά μετά την κόκκινη θεωρώ πως ήταν τόσο μικρό το διάστημα που δεχτήκαμε το γκολ, που έφερε εκνευρισμό στην ομάδα και στη συνέχεια δεν μπορούσαμε να ηρεμήσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι η αντίπαλη ομάδα αναγκαστικά κλείστηκε πίσω δεν βρήκαμε τους χώρους. Θέλαμε τη νίκη, πρέπει να συνεχίσουμε. Οι ομάδες κρίνονται από μια λεπτομέρεια. Ένα λάθος έγινε και δεχθήκαμε πολύ γρήγορα το γκολ και αναγκαστήκαμε να μπούμε σε ένα άλλο ρυθμό παιχνιδιού. Θεωρώ πως είμαστε καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε”.

Για την επιθετική λειτουργία της ομάδας: “Έχω παράπονα από κάποιους ποδοσφαιριστές. Περίμενα περισσότερα από ορισμένους παίκτες που θεωρώ ότι μπορούν να μας βοηθήσουν στο επιθετικό κομμάτι. Οι αλλαγές που έγιναν ήταν πάνω σε αυτό το κομμάτι, δεν θέλαμε να γίνουν αλλαγές απλά για να γίνουν. Μετά το 70ο λεπτό δεν είχαμε μυαλό. Σίγουρα θα θέλαμε να είχαμε παιδιά να μπουν να μας δώσουν το ματς. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω πως υστερήσαμε στην τελική προσπάθεια. Θα συνεχίσουμε και θα πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο στον εαυτό μας. Το πρόβλημα δεν είναι με ποιον παίζουμε αλλά να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Είναι καλή η ομάδα και θα το αποδείξει, αλλά πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση για να αγωνιστεί”.

Για το γεγονός ότι έκανε μόλις μια αλλαγή: “Δεν είμαστε ένα μεγάλο ρόστερ. Υπάρχουν παιδιά στον πάγκο που δεν είναι έτοιμα αυτή τη στιγμή να μας αλλάξουν πολύ γρήγορα τη ροή ενός παιχνιδιού. Είχαμε κάποιες ελλείψεις. Μας έλειπαν ένα-δύο παιδιά, σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση και γενικά ψάχνουμε να βρούμε κάποια παιδιά να βοηθήσουν ειδικά μπροστά. Θεωρώ ότι στην πορεία θα βοηθήσουν όλοι”.

Για το αν υπάρχει θέμα αυτοπεποίθησης: “Για πολλά παιδιά είναι η πρώτη χρονιά στη κατηγορία και το μόνο που τους λέω καθημερινά είναι να έχουν αυτοπεποίθηση γιατί είναι καλοί παίκτες. Σίγουρα τα παιδιά θέλουν μια στήριξη. Η αντίπαλη ομάδα δε θεωρώ ότι ήταν καλύτερη αλλά πιο έμπειρη. Αν είχαμε λίγο πιο καθαρό μυαλό δικαιούμασταν κάτι καλύτερο βάση της εικόνα του αγώνα. Μετά το γκολ ο τερματοφύλακας μας ήταν θεατής”.

karditsasport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις