Τον πανίσχυρο Εθνικό αντιμετωπίζει ο ΝΟΒΑ

Να ηττηθεί με όσο το δυνατόν μικρότερη διαφορά από τον τρίτο της βαθμολογίας Εθνικό θα προσπαθήσει σήμερα ο ΝΟΒΑ στο παιχνίδι που δίνει για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο των γυναικών. Ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα δεν υπάρχουν από τη στιγμή που δεν θα ενισχύσουν την ομάδα του Βόλου οι αθλήτριες που…

…μένουν στην Αθήνα, δηλαδή οι: Τσουρή, Μ. Μπαλωμενάκη, Ε. Μπαλωμενάκη, Λαρά, Μωραΐτη, Δημητροκάλη.
Ο προπονητής του ΝΟΒΑ, Γιάννης Δημαρέλος, δεν θα κοουτσάρει την ομάδα διότι αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Στον πάγκο θα βρίσκεται ο συνεργάτης του Ζαφείρης Χαλάς.
Ο τελευταίος δεν θα έχει στη διάθεσή του και την δεύτερη τερματοφύλακα Ελβίρα Μπέη (βασική είναι η Τσουρή). Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει, όπως και στο ματς με τον Ηρακλή η περιφερειακός Μαρκέλλα Τζήμα. Αμφίβολες να συμπεριληφθούν στην αποστολή είναι και η Φράγκου με την Κωνσταντινίδου, λόγω ίωσης. Εκτός της Τζήμα ο κ. Χαλάς υπολογίζει στις υπηρεσίες των Φωτιάδου, Σούλια, Μαλλιαρού, Καρπέτα, Φραντζή, Καματερού, Σαμαρτζή και Τζιάνη.

Το πρόγραμμα
Η 10η αγωνιστική είναι κουτσουρεμένη μια και ήδη έχει γίνει ο αγώνας Ν.Ο. Ρεθύμνου-Ν.Ο. Βουλιαγμένης 5-19, ενώ το παιχνίδι Ηρακλής-Ολυμπιακός θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου στον Πειραιά, αν και γηπεδούχος θα είναι ο «Γηραιός». Έτσι, σήμερα θα διεξαχθούν μόνο δύο ματς και το πρόγραμμα είναι το εξής:
Κολ. Εθν. Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ», 15.30, Εθνικός-ΝΟΒΑ: Παϊρακταρίδης, Θωμάς.
Κολ. «Αντ. Δημητρόπουλος», 15.30, Γλυφάδα-Τρίτων Αμαρουσίου: Σπανούδης, Κραβαρίτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις