Ενοχλήσεις στη μέση ο Διαμαντόπουλος

Ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Κυριακής (8/3, 15.00) με τον Τύρναβο, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Γρηγόρη Κυζιρίδη (εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής), ενώ δύο παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Χερόν Μπεριάν δεν…

…έχει ξεπεράσει 100% το πρόβλημα στον δικέφαλο (είχε υποστεί θλάση α’ βαθμού στο παιχνίδι με τον Πιερικό). Ο Λιβεριανός μεσοεπιθετικός ίσως συμπεριληφθεί στην αποστολή, όμως, το σίγουρο είναι πως δεν θα αγωνιστεί στο βασικό σχήμα. Από εκεί και πέρα, πρόβλημα με τη μέση του αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος. Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού και του Βορείου ομίλου της Football League ακολουθεί θεραπεία (δεν προπονήθηκε την Παρασκευή), με αποτέλεσμα δύσκολα να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς με τον Τύρναβο.
Οι παίκτες θα προπονηθούν για τελευταία φορά πριν το παιχνίδι με τον Τύρναβο σήμερα το πρωί και στη συνέχεια ο Ελευθερόπουλος θα ανακοινωθούν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις