“Καθαρίζουν” την πρωτιά στα Ψαχνά οι Νέοι του Ολυμπιακού Β.

Για τα Ψαχνά με αντίπαλο τον τοπικό Ηρακλή αγωνίζεται σήμερα Σάββατο (7/3, 15.00) η ομάδας Νέων του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του γ’ γύρου του πρωταθλήματος Κ19 της Football League και για τον 4ο όμιλο. Ο Ολυμπιακός με 24 βαθμούς βρίσκεται στην 1η θέση, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών ακολουθεί στη…

…2η θέση με 20 βαθμούς.
Θυμίζουμε, πως οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης θα αναμετρηθούν σε διπλούς αγώνες μπαράζ, με τη νικήτρια να συνεχίζει στο πρωτάθλημα (θα αντιμετωπίσει τους πρώτους των άλλων τριών ομίλων).
Ο Ολυμπιακός φέτος με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών νίκησε στο Βόλο με 4-2, ενώ στο παιχνίδι στα Ψαχνά προηγήθηκε με 1-0 και δέχθηκε την ισοφάριση (1-1) στο 93′.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης κάτω από βροχή, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο Θωμάς Μακρής ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα ταξιδέψουν στα Ψαχνά. Αυτοί είναι οι: Ξανθάς, Δημητριάδης, Καψιώτης, Γαρυφάλλου, Μπέικος, Βλαχόπουλος, Μπούσι, Αλεξανδρής, Χασιώτης, Μπάσαρι, Γκίνης, Αραπίτσας, Αλαμάνης, Παγώνης, Παπάζογλου, Ντόντος, Καλαμίδας και Καλιακούδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις