Γ.Σ. Βόλου-Ολυμπιακός αναμετρώνται για την Α1 ΕΣΚΑΘ

Γ.Σ. Βόλου και Ολυμπιακός αναμετρώνται σήμερα στις 5 το απόγευμα στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» για την 15η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΘ. Ο ΓΣΒ μετά τις ήττες από ΑΕΒ Διμηνίου και Ανάληψη έμειναν εκτός διεκδίκησης πλέι οφ. Οι Γιώργος Κοσμάτος και Γιώργος Ντάκης ευελπιστούν να έχουν σήμερα υπό τις οδηγίες τους τον Αντώνη Καραρρήγα…

…και τον Αλέξανδρο Σουλιώτη, που δεν έπαιξαν την προηγούμενη αγωνιστική. Αντίθετα θα λείψει πάλι ο Θεόδωρος Τσικλιτσής, που είναι στρατευμένος.
Η σύνθεση του ΓΣ Βόλου: Μανώλης Βαλαγιάννης, Απόστολος Κωστούλας, Βασίλης Παλάσκας, Αντώνης Καραρρήγας, Αλέξανδρος Σουλιώτης, Παναγιώτης Γκουγκουτούδης, Βασίλης Εξίζογλου, Αλέξανδρος Ζήσιος, Στέργιος Χατζόπουλος, Ορφέας Δραγατζίκης, Δημήτρης Κόρκος, Χαράλαμπος Χατζηεφραιμίδης, Στέλιος Τσαβές, Θανάσης Τσαπραΐλης, Χρήστος Ζαρογιάννης, Νίκος Μαστραφτσής.
Από την άλλη πλευρά οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν άσχημη χρονιά φτάνοντας στο σημείο να ισοβαθμούν στην τελευταία θέση με άλλες δύο ομάδες μέχρι τη 13η αγωνιστική. Ωστόσο η νίκη που σημείωσε επί της ΑΕΒΔ του έδωσε «οξυγόνο» για τη συνέχεια και αν κερδίσει και σήμερα μάλλον «καθαρίζει» την υπόθεση παραμονή.
Οι καλαθοσφαιριστές στους οποίους στηρίζεται ο Φώνης Μαυρομιχάλης είναι οι: Κώστας Αλεξίου, Χρήστος Καλογερόπουλος, Νίκος Παραλίκης, Θανάσης Παυλόπουλος, Νίκος Θέος, Αλέξανδρος Μακρίδης, Σωτήρης Αχριάνης, Λεωνίδας Αναστασόπουλος, Δημήτρης, Καραθάνος, Ηλίας Φωσσές, Σταύρος Ροδολάκης, Χρήστος Βασιλείου, Νίκος Μαυροφώτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις