Έχασαν 2-1 οι Νέοι στα Ψαχνά, «φωνάζουν» για τη διαιτησία

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου, στο πρωτάθλημα Κ19 της Football League και για τον 4ο όμιλο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν με 2-1 από τον Ηρακλή στα Ψαχνά (με το ίδιο σκορ είχαν χάσει και την περασμένη αγωνιστική από τον Τύρναβο εκτός έδρας) και είδαν τη διαφορά από τον δεύτερο…

…της κατάταξης, Ηρακλή Ψαχνών, να μειώνεται στον ένα πόντο. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει 24 βαθμούς, ο Ηρακλής Ψαχνών ακολουθεί με 23, ενώ ο Τύρναβος είναι στην 3η θέση με 21 βαθμούς.
Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, όπου κυριάρχησαν το πάθος και η δύναμη, με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 0-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με απευθείας χτύπημα φάουλ του Αραπίτσα.
Στην επανάληψη, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα, καθώς στο 53′ μετά από λάθος στην άμυνα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν το σκορ σε 1-1. Σα να μην έφτανε αυτό, στο 69′ μετά από γέμισμα των παικτών του Ηρακλή, η μπάλα έφτασε στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Ξανθάς προσπάθησε να την μπλοκάρει, έκανε ωστόσο το λάθος, το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι, γράφοντας με σουτ του 2-1, που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Στο 72′ ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι που δεν σφυρίχτηκε πάνω στον Αραπίτσα (τράβηγμα μέσα στην περιοχή), με τον διαιτητή να αφήνει το πλεονέκτημα την ώρα που ο παίκτης του Ολυμπιακού έκανε το πλασέ, ενώ στο 82′ σε γύρισμα του Μπούσι η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, για να χαθεί σημαντική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να φτάσει στην ισοφάριση.
Στο 85′ ο Αλαμάνης σούταρε, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει σε κόρνερ, ενώ μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Ντόντος δεν κινήθηκε γρήγορα προς τη μπάλα στην παράλληλη σέντρα που επιχειρήθηκε.
Γενικά στο δεύτερο ημίχρονο ο διαιτητής με τα σφυρίγματά του προσπαθούσε να μεταφέρει το παιχνίδι προς την περιοχή του Ολυμπιακού, ενώ δεν σφύριζε τα φάουλ που γίνονταν στους «ερυθρόλευκους».
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξανθάς, Δημητριάδης, Βλαχόπουλος, Καψιώτης (80′ Παπάζογλου), Χασιώτης, Γκίνης (70′ Παγώνης), Μπούσι, Μπάσαρι (35′ Ντόντος), Αραπίτσας, Αλεξανδρής, Αλαμάνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις