Επίδειξη ισχύος από την Ακρόπολη, 5-2 τους Αργοναύτες

Επιστροφή στις επιτυχίες για τους Σεσκλιώτες με τον πλέον εμφατικό τρόπο, καθώς συνέτριψαν με 5-2 τους Αργοναύτες Αμαλιάπολης εντός έδρας.

Λασπομαχίες με 5 γκολ στο α’ μέρος..

Οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Τάχου, μπήκαν αποφασιστικά στον «βούρκο» του Σέσκλου και σε διάστημα δύο λεπτών, πήραν αέρα στο σκορ με 2-0. Συγκεκριμένα την αρχή έκανε ο Τασούδης στο 10’μετά από εξαιρετικό ένα-δύο με τον Κ. Κολυμήτρα και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Καλοδήμο κάνοντας έτσι το 1-0.

Ενώ πριν καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ήρθε το 2-0 στο 12ο λεπτό τηςσυνάντησης έπειτα από ατομική προσπάθεια του Κ. Κολυμήτρα και δυνατό σουτ εκτός περιοχής. Στο 26’οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 καθώς μετά από κόρνερ ο Τηγανόπουλος έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Κουνή αλλάζοντας πορεία και καταλήγοντας στην εστία του Μιχέα.

Οι παίχτες της Ακρόπολής δεν πτοήθηκαν και δευτερόλεπτα αργότερα, πήραν και πάλι αέρα δύο τερμάτων αυτή την φορά με τον Πασσιά να σουτάρει και εκείνος εκτός περιοχής και να κάνει το 3-1 .

Τέλος στο 35΄ ο Δ. Φώτου ανέτρεψε εντός περιοχής τον Καλαμά, με την διαιτητή Μπασδέκη να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών και τον Ευ. Κ. Ζάρρα να νικάει τον Μιχέα κάνοντας έτσι το 3-2 σκορ που παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλά του ημιχρόνου.

Στο ίδιο μοτίβο η Ακρόπολη και 5-2.

Με την έναρξη του β’ μέρους οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο να πετύχουν άλλο ένα γκολ στο 48’ όμως το σουτ του Παπά σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Καλοδήμου.

Στο 62’ η ομάδα του Σέσκλου διεύρυνε κι άλλο την διαφορά στο σκορ, καθώς ο Κ. Κολυμήτρας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Φ. Φώτου βρέθηκε αμαρκάριστός στο δεύτερο δοκάρι και με κοντινή προβολή έγραψε το 4-2.

Το κερασάκι στην τούρτα, έβαλε ο Κούνης στο 86’ με δυνατή-καρφωτή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Αξιώτη κάνοντας το τελικό 5-2. Ενώ στο 91’ η Ακρόπολη έμεινε με 10 παίχτες καθώς αποβλήθηκε ο αρχηγός της Δ. Φώτου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ(Τάχος): Μιχέας, Αξιώτης, Κουνής, Φ. Φώτου, Αν. Τσούτσας, Δ. Φώτου, Πασσιάς, Μπέκος (80’ Κυριαζής), Τασούδης (75’ Στύλλας), Κ.Κολυμήτρας, Παπάς(81’ Μπέας).

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ: Καλοδήμος, Καράγγελος (84’ Δημητρίου), Δ. Δημητρίου, Αλιάχ, Βούλγαρης(65’ Ευ. Χρ. Ζάρρας), Κουφάκης, Καλαμάς, Χρ. Ζάρρας, Ευ. Κ. Ζάρρας, Τηγανόπουλος, Γαρυφάλλου (46’ Μπαλιού).

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις