Με πίστη για νίκη ο Ρήγας κόντρα στην Κοζάνη (pregame)

Στο Βελεστίνο θα αγωνιστεί σήμερα το μεσημέρι (Κυριακή, 8/3, 15.00) ο Ρήγας Φεραίος με αντίπαλο την Κοζάνη. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Βελεστίνου για την 21η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ΄Εθνικής. Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στην Κοζάνη, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες, όμως ο Ρήγας θέλει τη νίκη στο σημερινό αγώνα, για να αναρριχηθεί κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, αλλά και να διευρύνει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων του σε 6 (αυτό μπορεί να το πετύχει και με ισοπαλία).

Η ομάδα του Ρήγα Φεραίου: Μετά το πέρασμα 20 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, ο Ρήγας Φεραίος φιγουράρει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα 34 βαθμούς, έχοντας 9 νίκες, 7 ισοπαλίες και 4 ήττες. Τα τέρματα που έχει πετύχει ο Ρήγας είναι 32, ενώ αυτά που έχει δεχθεί φτάνουν μόλις τα 11. Η ομάδα του Βελεστίνου προέρχεται από 5 σερί θετικά αποτελέσματα (4 νίκες και 1 ισοπαλία) στο πρωτάθλημα με Οικονόμο Τσαριτσάνης, Δωτιέα Αγιάς, Πυρσό Γρεβενών, Εθνικό Φιλιππιάδας και Λευκάδια Νάουσας. Η τελευταία ήττα που σημείωσε ο Ρήγας Φεραίος ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Θεσπρωτό (2-1) για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η φιλοξενούμενη ομάδα (Κοζάνη): Σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος, η ομάδα της Κοζάνης, βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 βαθμούς, έχοντας 8 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες. Τα τέρματα που έχει πετύχει η Κοζάνη φτάνουν τα 34, ενώ αυτά που έχει δεχθεί είναι 29. Η ομάδα της Κοζάνης την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 0-1 εντός έδρας από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ την τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα την πέτυχε πριν 2 αγωνιστικές στον εντός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Άρτας (2-1).
Χωρίς απουσίες ο Ρήγας Φεραίος κόντρα στην Κοζάνη: Στην ομάδα του Ρήγα κανένας από τους παίκτες δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις επιστροφές των «τιμωρημένων», δημιουργούν έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή του Ρήγα Φεραίου, ο οποίος θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την αποστολή της ομάδας. Στο «στρατόπεδο» του Ρήγα ενόψει του αγώνα με την Κοζάνη ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Κωνσταντίνος Γουτούλης, Παναγιώτης Γούτσιος, Νίκος Βουραζέρης, Γιώργος Ναουμίδης, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Μπλούχος, Γιώργος Αλεξίου, Γιώργος Χατζής, Κώστας Ζενούνι, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Ζήσης Μαλάκος, Γιώργος Τσίπης, Ρολάν Κεμάλι, Δημήτρης Ρηγίνος, Αλέξανδρος Σιώμος, Γιώργος Μιχολίτσης, Χάρης Μπίκας και Παύλος Περήφανος.
Η διαιτησία του αγώνα: Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ως διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο κ. Βλιώρας Λάμπρος της ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους κυρίους Μιχάλη Μάναση και Νίκο Μανούρα, οι οποίοι ανήκουν στην Ένωση των Τρικάλων. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Σιούτας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις