Μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ, Ηρακλής – Πανιώνιος 1:1(60 photos)

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Ηρακλής και Πανιώνιος στο ντέρμπι της ουράς για τον 1ο όμιλο της Α’ τοπικής κατηγορίας. Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες (έντονος αέρας) οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πάθος για τη νίκη, με το τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο τερματοφύλακες κράτησαν ανέπαφες τις εστίες τους. Τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο με τον Ηρακλή να ανοίγει το σκορ στο 49’ σε ξαφνική αντεπίθεση των γηπεδούχων και προσωπική ενέργεια του Βουρδάκη, ο οποίος πήρε την μπάλα από το ύψος της μεσαίας γραμμής, έφτασε μπροστά από τον Καγιάνη, πλασάροντάς τον ψύχραιμα στην αριστερή του γωνία.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως ο Ηρακλής θα έπαιρνε μία σημαντική νίκη, ήρθε ο Λυρίτσης ένα λεπτό πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα με κεφαλιά να ισοφαρίσει και να χαρίσει έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Κορέντης, Δ. Μαραγκός, Μπαρέκας, Ψαρόμπας, Μαστροπαναγιώτης, Τσαντόπουλος, Βουρδάκης, Κουτσιαρής, Σοροβόλας (80′ Κίτσιος), Τσατσαρώνης (90′ Σινάνης), Σιαμέτης (85′ Οικονόμου).

Πανιώνιος: Καγιάννης, Δαμάσκος, Γ. Στ. Μπασδάνης (62′ Κωστούλας), Παπαδόπουλος (75′ λ.τρ. Μοσχούδης), Σκουφογιάννης, Αρβανίτης, Ανγκόλι (80′ Γ. Αθ. Μπασδάνης), Κ. Μπασδάνης, Πέτσης, Καραγιώργος, Λυρίτσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις