Ελευθερόπουλος: Είμαστε μέσα στη διεκδίκηση του στόχου μας

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του παιχνιδιού με τον Τύρναβο τόνισε πως το θετικό για την ομάδα είναι ότι κράτησε για ακόμη ένα παιχνίδι μηδέν. Δήλωσε, επίσης, πως…

…ο Ολυμπιακός βρίσκεται μέσα στη διεκδίκηση του στόχου του και πως θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά για να τον πετύχει. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «ερυθρολεύκων»:
«Καταρχήν με τον Χαραλαμπίδη έχουμε βρεθεί αντίπαλοι και στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Έχουμε κάνει όλες τις σχολές προπονητών μαζί, όλα τα κλιμάκια και ήταν ο καλύτερός μου φίλος στις σχολές. Έχουμε μοιραστεί τις σκέψεις μας για το ποδόσφαιρο, περνώντας ατελείωτες ώρες μαζί. Έχει το ίδιο μεράκι και την ίδια φιλοσοφία με εμένα και του αρέσει οι ομάδες του να παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, δεν επιβλήθηκε του αντιπάλου, αλλά ούτε και ο Τύρναβος μας επιβλήθηκε. Θετικό για ακόμη ένα παιχνίδι ότι κρατήσαμε το μηδέν και είμαστε μέσα στη διεκδίκηση του στόχου μας. Αυτό που περιμένει από εμάς όλη η πόλη. Θα συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά να πετύχουμε το στόχο μας».
Ερωτηθείς για το αν ο βαθμός που πήρε ο Ολυμπιακός στο σημερινό παιχνίδι, είναι σημαντικός για τη συνέχειας του πρωταθλήματος, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» απάντησε: «Υπάρχει η φιλοσοφία πως όταν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις, δεν πρέπει και να το χάσεις. Δεν είμαι σύμφωνος με αυτό. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο για να το κερδίσεις. Είναι η πρώτη φετινή ισοπαλία που έχουμε με εμένα προπονητή, άλλωστε οι δικές μου ομάδες φέρνουν δύσκολα ισοπαλίες, καθώς η φιλοσοφία μου είναι επιθετική. Σίγουρα όμως είναι ένας βαθμός που μας κρατάει ζωντανούς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις