Ισόπαλοι 2-2 Δημητριάς και Θησέας

Ένα εκπληκτικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος ανάμεσα στην ομάδα της Μητρόπολης και του Θησέα Αγριάς με τέσσερα γκολ, πολλές φάσεις, αλλά και αρνητικό πρωταγωνιστή των διαιτητή Κώστα.

Εκρηκτικό ξεκίνημα και 2-0 στο 3′.

Πριν καλά-καλά ξεκινήσει η αναμέτρηση, είχαμε γκολ από τα αποδυτήρια. Συγκεκριμένα στο 2′ μακρινό σουτ του Πετρόπουλου κατέληξε στο δεξί παραθυράκι του Μπουργάνη και έγινε το 1-0 για την ομάδα του Τάκη Βαταμίδη. Ενώ σε λιγότερο από ένα λεπτό οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την ολιγωρία στην άμυνα των φιλοξενουμένων και ο Α. Καρακώστας, δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Μπουργάνη κάνοντας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 2-0 και τους φιλοξενούμενους απλά να ψάχνονται. Η ομάδα του Θησέα προσπάθησε να συνέλθει γρήγορα και στο 7′ η κεφαλιά του Λιάρου, κατέληξε μόλις άουτ έπειτα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Κατσιώτης. Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Κώστα, καθώς ο Βαλωτής πρόλαβε την έξοδο του Ι. Ζαρίφη με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να βρίσκει με άσχημο τρόπο τον επιθετικό της ομάδας της Αγριάς, στο κεφάλι όμως ο άρχων της συνάντησης υπέδειξε να συνεχιστεί το ματς. Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν και στο 10′ ο Θησέας έφτασε και πάλι κοντά στην μείωση του σκορ, καθώς ο Ισά από πλάγια έκανε το σουτ , βλέποντας όμως τον Ι. Ζαρίφη να κάνει μια θεαματική επέμβαση και την μπάλα να φεύγει κόρνερ.

Στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Θησέας μείωσε σε 2-1 όταν ο Βαλωτής μετά από πολύ ωραία ατομική προσπάθεια έκανε το γύρισμα, βλέποντας τον Β. Ζαρίφη άθελα του να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδος του. Στην τελευταία φάση του α’ μέρους η ομάδα της Αγριάς, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια καθώς ο Κατσιώτης έφυγε στην πλάτη της άμυνα μετά από εξαιρετική κάθετη του Χάνου και δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Ι. Ζαρίφη κάνοντας το 2-2.

Καλύτερος ο Θησέας στο Β’ μέρος, πολλά λάθη από διαιτητή και επόπτες..

Η ομάδα της Αγριάς μπήκε αποφασισμένη να γυρίσει το ματς, έχοντας πλέον και τον αέρα υπέρ της, όμως λίγο η τύχη, λίγο το μη καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια απέτρεψαν αυτό να συμβεί. Στο 58′ ο Θησέας έφτασε μία ανάσα από το γκολ καθώς, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λιάρου- ο Χάνος πήρε την κεφαλιά όμως είδε την μπάλα να καταλήγει στο δεξί κάθετο του Ι. Ζαρίφη. Δύο λεπτά αργότερα και πάλι οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία, με τον Κατσιώτη να στοπάρει την μπάλα με το στήθος έπειτα από σέντρα του Σουδή, όμως το γυριστό που επιχείρησε έφυγε μόλις άουτ. Ο Θησέας έψαχνε το γκολ πιέζοντας την γηπεδούχο ομάδα στα ¾ του αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα να αφήνει κενά πίσω. Στο 64′ οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που φωνάζουν για πέναλντι, καθώς μετά από λάθος στην άμυνα του Θησέα ο Ταφίλης έκλεψε την μπάλα με τον Ελευθερίου να τον ανατρέπει και τον διαιτητή Κώστα να κλείνει τα μάτια, κάνοντας έτσι άλλο ένα τραγικό λάθος. Στο 75′ Και πάλι ο Θησέας έχασε τεράστια ευκαιρία, αυτή την φορά με τον Ελευθερίου να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την ασταθή έξοδο του Ι. Ζαρίφη σε κόρνερ του Λιάρου, πλασάροντας άουτ σε κενή εστία από τα 2 μέτρα. Στο 79′ ο Μουσαμπέλιου έχασε τεράστια ευκαιρία καθώς μετά από σέντρα του Πετρόπουλου έπιασε το μονοκόμματο με την μπάλα να περνά χιλιοστά πάνω από το οριζόντιο του Μπουργάνη. Ενώ στην τελευταία αξιόλογη φάση μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, ο α’ βοηθός του Κώστα έκοψε λανθασμένα τον Ταφίλη για λογαριασμό των γηπεδούχων και ενώ έβγαινε σε θέση τετ-α-τετ.

Συνθέσεις:
Α.Σ. Δημητριάς: Ι. Ζαρίφης, Ασημάκης, Τσακίρης, Μπάφας, Β. Ζαρίφης, Σ. Καρακώστας(80′ Δημητρίου), Α. Καρακώστας, Κ. Καρακώστας, Ταφίλης, Πετρόπουλος, Μουσαμπέλιου.
Θησέας Αγριάς: Μπουργάνης, Σιδηρόπουλος, Μούτος, Φασούλας (72′ Κόκκας), Ελευθερίου, Σούδης, Κατσιώτης, Χάνος, Βαλωτής, Λιάρος, Ισά.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις