Λ. Μπακάλης: Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε

Ευχαριστημένος δηλώνει ο προπονητής του Ρήγα, Λάκης Μπακάλης, για τη νίκη που σημείωσε η ομάδα του στο παιχνίδι με την Κοζάνη, ωστόσο, δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη συνολική εικόνα των «κυανολεύκων». Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο τεχνικός του Ρήγα τόνισε:…

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Φάνηκε καθαρά ότι η αγωνιστική αποχή 15 ημερών μας έβγαλε από τον ρυθμό μας. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Για ένα τέταρτο η απόδοσή μας κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.
Ωστόσο, δεν πανικοβληθήκαμε. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας και τελικά ήλθε το γκολ που μας έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και αυτό διότι παρά την μέτρια εμφάνιση συνέχισαν να πιστεύουν στη νίκη και να προσπαθούν γι’ αυτή ως το τέλος. Σε τέτοιου είδους αγώνες εκείνο που μετρά είναι η νίκη. Όσον αφορά τη συνέχεια κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι να έχουμε καλύτερη αγωνιστική παρουσία και να παίρνουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις