Δεν είχε την τελική πάσα ο Ολυμπιακός με Τύρναβο

Το νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού Βόλου (πέντε συνεχόμενες νίκες) έσπασε στο Αλκαζάρ, με τους «ερυθρόλευκους» να μένουν στη «λευκή» ισοπαλία. Βάσει της εικόνας του παιχνιδιού το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, καθώς οι καλές επιθετικές προσπάθειες και από τις δύο πλευρές ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του…

…ενός χεριού. Το ματς ήταν ισορροπημένο, με τον Ολυμπιακό να έχει μια ελαφρά πρωτοβουλία κινήσεων, δεν μπορούσε, ωστόσο, να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από το τέρμα του Πρίφτη, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» υστέρησαν στην τελική πάσα.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός επιχείρησε να επιβάλει τον ρυθμό του στο παιχνίδι, κυκλοφορώντας τη μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ψάχνοντας τρόπους οι παίκτες του να φτάσουν σε θέση βολής. Οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο, δεν είχαν ουσία στο παιχνίδι τους, καθώς τα χαλούσαν στην τελική πάσα, μη μπορώντας να σουτάρουν.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν να παίζουν ανοιχτά και να προσπαθούν να βρουν τρόπους να φτάσουν στο γκολ. Μέχρι το 65′ Ολυμπιακός και Τύρναβος είχαν ορισμένες καλές ευκαιρίες να σκοράρουν, με πιο κλασικές αυτές του Τυρνάβου, ενώ στο υπόλοιπο διάστημα και μέχρι τη λήξη του αγώνα το ματς δεν είχε φάσεις μπροστά στις εστίες. Υπήρχε, ωστόσο, πάθος και διάθεση από τους ποδοσφαιριστές, με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει από τη μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη.
Θα σταθούμε στην απόδοση του Νίκου Μπουτζίκου, ο οποίος ήταν εξαιρετικός και από παιχνίδι σε παιχνίδι ανεβάζει διαρκώς την απόδοσή του, ενώ σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο Κώστας Μπάρμπας, ο οποίος ήταν απλός στο παιχνίδι του και πολύ καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα.
Αξίζει να αναφέρουμε πως δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα με τη φιλοξενία των ανθρώπων που Τυρνάβου στο χθεσινό παιχνίδι, ενώ όσον αφορά τον διαιτητή Φωτιάδη από τις Σέρρες, ελέγχεται για τη φάση του 35′, όπου ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Τυρνάβου μέσα στην περιοχή, ενώ έκανε αλόγιστη χρήση των κίτρινων καρτών, δείχνοντας για… ψύλλου πήδημα κίτρινες κάρτες στους παίκτες του Ολυμπιακού (έξι τον αριθμό).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις