Γερό τεστ για τον Ολυμπιακό Β. το σημερινό με τον Λεβαδειακό στο ΕΑΚ

Το έκτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του και το δεύτερο στο Βόλο δίνει σήμερα στις 7.30 το απόγευμα ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο ΕΑΚ. Πρόκειται για ένα δυνατό τεστ για τους «ερυθρόλευκους» απέναντι σε μια ομάδα της Σούπερ Λιγκ, την οποία είχαν αντιμετωπίσει και… …στις 11 Αυγούστου στη Λειβαδιά, γνωρίζοντας τότε την ήττα με 4-0. Ωστόσο, εκείνο το παιχνίδι αποτελούσε πρόβα τζενεράλε για τον Λεβαδειακό εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, ενώ ο Ολυμπιακός εκείνο το διάστημα πραγματοποιούσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Πορταριά.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Βαζάκας, αναμένεται να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους παίκτες εκείνους που προορίζει για το βασικό σχήμα, αν λάβουμε υπόψη και τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το φιλικό με τον Τύρναβο, λέγοντας πως από το επόμενο παιχνίδι (το σημερινό με τον Λεβαδειακό) θα ξεκινήσει το μοντάρισμα της ενδεκάδας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι στο φιλικό με τον Λεβαδειακό θα λειτουργήσουν οι θύρες 2-3-4-5. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια που θα λειτουργούν έξω από το ΕΑΚ μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα. Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 10 ευρώ. Τέλος, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται στη Θύρα όπου αναγράφεται στο εισιτήριο τους.

Η τεχνική ηγεσία δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι για το σημερινό παιχνίδι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις