“Κλείδωσε” η ημερομηνία της Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης

Στην οριστικοποίηση της ημερομηνίας της Γενικής Συνέλευσης προχώρησε η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου με ανακοίνωση που εξέδωσε. Στην Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο πρώην Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας θα μπορούν να συμμετάσχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου. Η σχετική ανακοίνωση:

“Μπροστά στην πρόκληση της επόμενης ημέρας της Νίκης Βόλου, η ανάγκη για ένα νέο διοικητικό ξεκίνημα στην Ερασιτεχνική είναι αδήρρητη. Καλούνται όλοι όσοι έχουν αγάπη, όραμα και διάθεση για προσφορά στον ιστορικό μας Σύλλογο να συμμετάσχουν στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 με ώρα έναρξης 18:30 στο πρώην Δημαρχείο Νέας Ιωνίας. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 19:30 στον ίδιο χώρο. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης ορίζονται ως εξής:
1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της συνέλευσης
2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου – Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής
3. Προκήρυξη εκλογών
4. Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης

Παράλληλα, γίνεται κάλεσμα σε όλους τους φίλους της Νίκης Βόλου να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη και να συμμετέχουν ενεργά με την παρουσία τους.
Υπενθυμίζεται ότι η μηνιαία συνδρομή είναι 2 ευρώ και η εγγραφή των νέων μελών 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη», στην οδό Μαιάνδρου 14 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» κατά τις ώρες 11:00-14:00 και 18:00-21:00.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις