Χάνει τη χρονιά ο Γιόχανσον

Δυστυχώς τα νέα για τον τραυματισμό του Γιόχανσον στο ματς της Σουηδίας με την Ιταλία στο Μιλάνο, για τα μπαράζ του Μουντιάλ επιβεβαιώθηκαν και επίσημα.

Ο Γιόχανσον αποχώρησε με φορείο από το Σαν Σίρο και μεταφέρθηκε αμέσως σε κλινική του Μιλάνου, για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Πριν από λίγο ο γιατρός της εθνικής Σουηδίας επικοινώνησε με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, Άλκη Καλλιακμάνη, και του μετέφερε ότι τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν την αρχική διάγνωση για ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Στον ποδοσφαιριστή τοποθετήθηκε ειδικός νάρθικας και του δόθηκαν πατερίτσες, προκειμένου να ταξιδέψει στην Αθήνα έτσι ώστε να εξεταστεί από το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ και να προγραμματιστεί πότε θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Όλα δείχνουν ότι ο Γιόχανσον χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς και αποτελεί το δεύτερο πολύ σημαντικό πλήγμα για την ΑΕΚ, μετά τον Πέτρο Μάνταλο ο οποίος υπέστη τον ίδιο τραυματισμό στο ματς με τον Πανιώνιο.

Όσον αφορά τη συμμετοχή του Σουηδού διεθνή της ΑΕΚ στο Μουντιάλ, ασφαλή συμπεράσματα θα μπορέσουν να βγουν μετά την επέμβαση.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις