Σφοδρή “ερυθρόλευκη”… επίθεση στον Θόδωρο Θεοδωρίδη

Θέμα έντονης συζήτησης έγινε στα δημοσιογραφικά γραφεία η σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε αθλητική εφημερίδα συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη σε βάρος του Θόδωρου Θεοδωρίδη, γενικού γραμματέα της ΟΥΕΦΑ και γιου του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββα Θεοδωρίδη. Σε αυτή τον χαρακτηρίζει “αρχιτέκτονα της Εθνικής ξεφτίλας”.

Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι ανάλογη περίπτωση είχε υπάρξει και πριν από λίγο καιρό, αλλά τελικά τότε η εφημερίδα είχε… τραβήξει πίσω τα φύλλα που είχε εκτυπώσει.
Σας παραθέτουμε το κείμενο για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:
“Εκεί που στο ελληνικό ποδόσφαιρο νομίζουμε ότι έχουμε δει όλα, τελικά διαπιστώνουμε ότι δεν έχουμε δει τίποτα. Τα διαιτητικά «όργια» υπέρ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ συνεχίζονται, με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται η βαθμολογία του πρωταθλήματος, σε συνδυασμό και με τα λάθη σε βάρος του Ολυμπιακού. Θέλετε και παράδειγμα; Στον ΠΑΟΚ ο Παπαπέτρου έδωσε το αστείο πέναλτι στον Μακ, στον Ολυμπιακό ο Αρετόπουλος δεν έδωσε την πεναλτάρα υπέρ του Σεμπά. Και οι δυο περιπτώσεις, αντίστοιχα, στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο.
Παράλληλα η ΕΠΟ συνεδριάζει στο «Μακεδονία Παλλάς» του Ιβάν Σαββίδη, απόφαση που ξεπέρασε κάθε όριο πρόκλησης, όμως δεν… κουνιέται φύλλο! Το αποκορύφωμα της ξεφτίλας είναι ότι η συνεδρίαση έγινε με την παρουσία της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, δηλαδή νομίζουν ότι… νομιμοποίησαν την ξεφτίλα!
Ποια FIFA που έχουν καραμέλα για να μην λένε ότι πίσω από όλα κρύβεται ο Θόδωρος Θεοδωρίδης. Ο γενικός γραμματέας της UEFA έχει… φορτωθεί την υπόθεση ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά τον… κρύβουν μέσω της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Από παντού προκύπτει πως αυτός είναι ο αρχιτέκτονας της εθνικής ξεφτίλας, αφού ανέχεται τα πάντα, με αποκορύφωμα την παράδοση του ποδοσφαίρου σε συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.
Ιδού και οι αποδείξεις:
-Στις 14 Οκτωβρίου 2017 η εφημερίδα «Live Sport» έγραψε: «Ο Θόδωρος Θεοδωρίδης ήθελε τον Δέδε» για εκτελεστικό γραμματέα της ΕΠΟ.
-Στις 19 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος βρέθηκε στη Ζυρίχη «συζήτησαν θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά για τη διαιτησία, όπου έγινε κουβέντα για την καθιέρωση του VAR (video assistant referee)». Γιατί να μιλήσει με τον Θεοδωρίδη για θέμα διαιτησίας, αν δεν είχε σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο;
-Το… κουμάντο του Γενικού Γραμματέα της UEFA, Θόδωρου Θεοδωρίδη, έχει γίνει και πρωτοσέλιδο σε αθλητική εφημερίδα. Τέτοια… παρασκήνια σαν τα δυο προαναφερόμενα μπαίνουν συνεχώς στον γραπτό και ηλεκτρικό Τύπο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις