Να αποδειχθεί… λιοντάρι στη Λισαβόνα ο Ολυμπιακός

Μονόδρομο αποτελεί για τον Ολυμπιακό η νίκη στο αποψινό κρίσιμο παιχνίδι με την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League (21:45, ΕΡΤ 1, Cosmote Sport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες χρειάζονται το «τρίποντο» με το οποίο θα… πιάσουν στην 3η θέση της βαθμολογίας την πορτογαλική ομάδα και θα κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους, καθώς στην τελευταία αγωνιστική οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Γιουβέντους και οι Πορτογάλοι αντιμετωπίζουν την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη.

Στο πλευρό της ομάδας του Τάκη Λεμονή θα είναι 1.500 οπαδοί, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να δώσουν ώθηση στους παίκτες και να πετύχουν αυτόν τον μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας τεχνικός κράτησε κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να παρατάξει τους πρωταθλητές Ελλάδας στο «Αλβαλάδε».

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Προτό, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Ένχελς και Κούτρη.

Την τριπλέτα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Ρομαό, Ζιλέ και Ταχτσίδης, με τον Καρσελά και τον Φιγκέιρας στα πλάγια και τον Φορτούνη στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Χουτεσιώτης, Βούκοβιτς, Νικολάου, Μάριν, Οτζίτζα, Ανδρούτσος, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μπεν και Σεμπά. Εκτός έμειναν οι Εμενίκε και Ζντιέλαρ.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Ζόρζε Ζέσους αναμένεται να επιλέξει τους Πατρίσιο, Πιτσίνι, Πίντο, Ματιέ, Κοεντράο, Καρβάλιο, Μπατάλια, Ζ. Μάρτινς, Φερνάντες, Μπ. Σεζαρ και Μπας Ντοστ.

Η 5η αγωνιστική

Σπόρτινγκ-Ολυμπιακός
Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα

Βαθμολογία

Μπαρτσελόνα 10 (7-1)
Γιουβέντους 7 (5-5)
Σπόρτινγκ 4 (5-6)
Ολυμπιακός 1 (3-8)

Η επόμενη (6η) αγωνιστική

5 Δεκεμβρίου 2017

Ολυμπιακός-Γιουβέντους
Μπαρτσελόνα-Σπόρτινγκ

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις