Ποινή μιας αγωνιστικής για τη Νίκη

Όπως κοινοποιήθηκε στην Ερασιτεχνική από την ΕΟΚ και με εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, επιβάλλεται η ποινή διεξαγωγής μιας αγωνιστικής ημέρας κεκλεισμένων των θυρών για τα συμβάντα στον αγώνα Νίκη Βόλου – Α.Σ. Καρδίτσας της 1/3/2015.
Η ποινή θα εφαρμοστεί πιθανότατα στον εντός έδρας αγώνα με τον Αίολο Αστακού στις 22/3/2015. Το γεγονός αυτό…

…αποτελεί διπλή ζημιά για την ομάδα της Νίκης Βόλου, διότι προσδοκούσε και στο επόμενο παιχνίδι την μεγάλη ηθική συμπαράσταση των φιλάθλων προκειμένου να διεκδικήσει με όλες τις δυνάμεις της, τη νίκη απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο αλλά και την οικονομική στήριξη στην προσπάθεια να καλυφθούν τα τεράστια λειτουργικά έξοδα της συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Είναι πραγματικά άδικο, από ένα άκρως μεμονωμένο περιστατικό και μετά την άψογη συμπεριφορά του κόσμου που βρέθηκε στις εξέδρες του κλειστού της Νέας Ιωνίας και χειροκρότησε στο τέλος και τις δύο ομάδες, να τιμωρούμαστε με αυτόν τον τρόπο.
Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Νίκη Βόλου απευθύνει θερμή παράκληση στους φιλάθλους να προστατεύσουν την ομάδα από παρόμοια περιστατικά, σεβόμενοι απόλυτα τους αυστηρούς κανονισμούς που ισχύουν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις