“Πέρασε” και από τον Αλμυρό ο ΝΠΣ Βόλος (video)

Με δύο γκολ του Μάντζη στο 2ο ημίχρονο ο ΝΠΣ Βόλος πέρασε νικηφόρα από το «Αθανάσιος Ραγάζος» κόντρα στον Γ.Σ. Αλμυρού και είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που στέλνει στα μπαράζ ανόδου.

Το συγκρότημα του Χουάν Φεράντο έδειξε από το πρώτο λεπτό ότι ήθελε τη νίκη αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής. Οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και προσπάθησαν να χτυπήσουν σε κάποια αντεπίθεση χωρίς όμως να απειλήσουν την εστία του Μπουργάνη σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους. Ο ΝΠΣ Βόλος παρά τη συντριπτική κατοχή μπάλας δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, με κυριότερες ένα σουτ του Δεμηρτζόγλου από μέση απόσταση που πέρασε άουτ κι ένα του Πέντα από μέσα αριστερά με την ίδια κατάληξη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους καλή στιγμή με τον Ηλιόπουλο να σερβίρει στον Μάντζη κι αυτός με όμορφο πλασέ να γράφει το 0-1. Παρά την προσπάθεια αντίδρασης του Γ.Σ.Α. η εστία του Μπουργάνη δεν απειλήθηκε, αντίθετα ο ΝΠΣ Βόλος ήταν πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές διπλασίασε τα τέρματά του και κλείδωσε τη νίκη. Συγκεκριμένα στο 87′ ο Μάντζης έφυγε στην αντεπίθεση από τα αριστερά και σε θέση τετ α τετ, πλάσαρε εύστοχα τον Σταυράκη.

Οι συνθέσεις

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Κόκκας, Αλεξανδρής (85′ Κυριάκος), Σαββίδης, Κωτσιαρίδης, Στουρνάρας, Φλίγκος, Νάκας (65′ Βούλγαρης), Κοντοβάς (65′ Κρανάς)

Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΣ: Μπουργάνης, Ζέρης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Δερμητζόγλου, Πέντα, Καμπαγιέρο, Μάντζης, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος
Αλλαγές: Πιαστόπουλος, Σαλαμούρας, Ντόσης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις